Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szerintetek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
26 éves fiú vagyok. Kb másfél hónapja egy alkalmi munkán együtt dolgoztam egy sráccal aki valamilyen fura hatást gyakorolt rám. Egyszerűen más mint a többi ember kedves volt, szerény, nagyon aranyos és bár nem tudok sokat róla nagyon szimpatikus. Emlékszem munka közben is akaratlanul nagyon közel álltam hozzá és olyan jó érzés volt. Most ott tart a dolog hogy megvan az email cime és irtam Neki amire válaszolt is nagyon kedvesen. Azon szorongok ha felvetem neki hogy majd összefuthatnánk nehogy elutasitson, stb. Meg hogy hányadik emailben hozzam fel ezt neki. Nem tudom jó helyre irtam e a kérdést mert nem tudom eldönteni hogy ez szerelem-e.2017. máj. 23. 17:52
1/1 anonim válasza:
Te meleg vagy...nincsmit tenni...ird meg neki ez szerelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!