Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Most meleg vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Kezd egyre jobban izgatni, hogy leszopjak egy embert, csak ez érdekel, semmi más. Most meleg vagyok ?

Sosem voltam még pasival.

2017. máj. 21. 19:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
az
2017. máj. 21. 19:36
 2/11 anonim válasza:
72%
Igen az vagy
2017. máj. 21. 19:42
 3/11 anonim ***** válasza:
87%

Én is ilyenre vágyom. Még én se voltam senkivel.

23/F

2017. máj. 21. 19:43
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Meleg a nyári napsütés, meg a friss tejbegríz. Te homoszexuális vagy.
2017. máj. 21. 19:48
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Most az. Tegnap is az voltál és az leszel kedden is.
2017. máj. 21. 20:46
 6/11 anonim ***** válasza:
70%

Ettől még nem vagy az.

Majd ha lesz már elég tapasztalatod, akkor tudhatod csak igazán mi jön be, addig ez csak kíváncsiság.

Nem attól heteró valaki, hogy a melegség gondolatától is undorodik, hanem hogy élete nagyobbik részében kit választ magának párnak.

2017. máj. 21. 21:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán próbáld ki, és magad is tudni fogod, senkitől nem kell megkérdezned majd.
2017. máj. 21. 21:30
 8/11 anonim ***** válasza:
82%
Az attól függ, hogy a lányokhoz hogy állsz hozzá. Ha ők is vonzzanak, akkor bi vagy. Ha nem akkor meleg. Ha még fiatal vagy, lehet, hogy később derül ki, hogy bi vagy.
2017. máj. 21. 21:40
 9/11 anonim ***** válasza:
92%

A kíváncsiság hajt mint minden ilyen férfit,például engem is.Én sem voltam még pasival,de sokszor gondolok arra,hogy kipróbáljam.Az is lehet,hogy utána soha többet és bánni fogom,de lehet fordítva is.Én a nőkre izgulok,akár hol vagyok nézem őket és gyönyörködöm bennük,minden jó nőt megdugnék.Viszont Dugás közben amikor már nagyon fel vagyok húzva,kipróbálnám.Volt egy barátnőm aki a nyelvével análisan izgatott majd megujjazott közben szopta a farkam,..na azóta izgat ez a gondolat.

Ezt szerintem biszexualitásnak nevezik,én nem jelenteném ki,hogy meleg.

Partnert viszont nehéz találni.

2017. máj. 21. 21:52
 10/11 anonim ***** válasza:
72%
most meleg vagy
2017. máj. 22. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!