Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lebuktam hogy meleg vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lebuktam hogy meleg vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem rég fogadtam el magamban hogy meleg vagyok viszont a szüleimnek még nem mondtam el hogy az vagyok.

Egyik este házi buli tartottak a szüleim és még voltak hívva apu kolégái köztük az egyik nyíltan meleg kollégája is.

Nem túl idős csak 38 éves.Egész este vele beszélgetek.Aztán kikezdet velem és én bele mentem.Fogalmam sincsen hogy honnan tudta hogy meleg vagyok mivel mint említettem még a szüleimnek se mondtam el de ez nem fontos.

A lényeg az hogy észrevétlenül felmentümk a szobámba és még történt pár bizonyos dolog.Lefeküdtem vele és apu ránk nyitott.Azóta alig akar hozzám szólni csak nagyon lényeges dolgokban.Megprobáltam megkérni hogy üljünk le és beszéljükeg de egyetátalán még csak valami sem akar róla .

Mit tegyek? Agyak neki időt de még is mennyit ? Nagyon jó kapcsolatom volt apámal de félek hogy most ez így megromlik?

Valaha meg tudom majd ezt vele beszélni ?

2017. máj. 21. 17:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Látod, nem lesz itt gond!

Apud várta, hogy mi történik majd a munkahelyén, hogy kitudódik-e, vagy azt, hogy akivel voltál, az hogy fog vele viselkedni!

Kivárt!

Nem hiszem, hogy történt a munkahelyen valami atrocitás, valami beszólás, stb., és ne feledd el, hogy szerintem apukád így is szeret!

Majd egyszer, ha úgy adódik, egyszerűen állj elé, és öleld meg. Ne mondj semmit, csak azt, hogy Szeretlek apa!

Újra olyan lesz a kapcsolatotok, mint annak előtte!

2017. máj. 24. 11:01
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem érte semmi atrocitás.Nem módot a másik fél senkinek semmit.Vele majdnem úgyan úgy viselkedik mint eddig.

Megpróbálom eztegtenni bár tuti sírás lesz a vége eléggé érzékeny típus vagyok .

Nagyon nagyon szeretném hogy úgyan olyan legyen a kapcsolatunk .

Tudom hogy szeret én is szeretem.

2017. máj. 24. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!