Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Ti elhagynátok az országot, ha Magyarországon visszaállítanák a sorkatonaságot?
"én nem hagynám el, bár nem értem ez hogy kapcsolódik a melegséghez?"
Úgy kapcsolódik a melegséghez, hogy minket, melegeket terrorban tartanának a magyar hadseregben az itthoni viszonyokban jelenlévő homofóbia miatt.
Egyébként, ha nem hagynád el az országot, Te simán bevonulnál sorkatonának melegként?
Bár alapvetően egyetértek a kérdezővel, de az kicsit általánosító, hogy egyből szenvedő alany lennék pusztán a szexuális másságom miatt.
Teljesen normális srác vagyok, heteró barátaim vannak gyerekkorom óta, nem lógok ki a sorból, nem látszik rajtam, nem vagyok kevésbé férfias, ha nem mondom, nem is tudják rólam. És teljesen jól betudok illeszkedni ha arról van szó. Tudom, hogy vannak melegek akiknek ettől eltérő a megjelenése és őket bizony komolyan érheti ezért inzultus, és lehet én vagyok inkább a kivétel, de számomra a melegség nem egyenlő azzal, hogy az ember "b..is".
Nem mintha velük bajom lenne, csak szerintem az is egy téves általánosítás, sokan vagyunk és sokfélék.
11es voltam, értem amit mondasz, és persze van is benne valami.. [link]
a hadseregben is vannak melegek:) (csak gondoltam bemásolom, talán érdekel..;))
én bevonulnák mert szeretem ezeket a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!