Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol szoktatok ismerkedni?
Figyelt kérdés
Internetre gondolok pl: sznepcset vagy valami? Direkt írtam rosszul mielőtt valaki belém kötne2017. máj. 17. 15:24
2/10 anonim válasza:
Én itt, elég megszólalnom és máris 10 privát üzenetet kapok farokképpel.
3/10 anonim válasza:
*snapchat
Direkt javítottam ki. :)
Itt, planetromeon, bárokban.
4/10 anonim válasza:
2# nekem még nem küldtek farok képet :'(
6/10 anonim válasza:
Hát itt még nem sikerült, de planetromeot, és a badoot tudom ajánlani
7/10 anonim válasza:
Hát itt nekem sem sikerült sosem...
Nem mintha máshol igen...
Pedig mennyire vágyom egy igaz társra
9/10 anonim válasza:
1x itt. Néhányszor planetromeo.
10/10 anonim válasza:
Házibulikon sűrűbben összejöttem sráccal, mint oldalakon. Első megmozdulás: képet küldesz? Na, nem, aki akar megismer személyesen, ha nem tetszem, vagy nem tetszik, megmondjuk egymásnak. Vagy leülünk egy sörre, vagy egy kávéra, s jól elcsevegünk, aztán vagy lesz valami, vagy sem. De legtöbbször a találkozásig sem jutunk el, mert el se jön. Akkor meg minek küldjek képet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!