Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mikor van Budapesten a melegfe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor van Budapesten a melegfelvonulás?

Figyelt kérdés
a választ elörre is köszönöm! :)

#Budapest #Melegfelvonulás.
2017. máj. 15. 22:58
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Július 8-án
2017. máj. 15. 23:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. máj. 15. 23:05
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
Nem akkor lesz!
2017. máj. 15. 23:11
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
"2017. június 30-án, pénteken este hivatalos megnyitóval veszi kezdetét a tíznapos Budapest Pride Fesztivál. A változatos kulturális és közösségépítő programokat kínáló hét legizgalmasabb eseménye idén is a Budapest Pride Felvonulás lesz, amely július 8-án, szombaton délután a szabadság jegyében zajlik majd."
2017. máj. 15. 23:13
 5/10 anonim ***** válasza:
78%

4-es vagyok.

Kösz a hozzászólásodat 5-ös. Én csak a kérdésre válaszoltam. Nem vagyok meleg, de ha az lennék, akkor sem lenne hozzá közöd. Ha nem érdekel az ilyesmi, akkor minek olvasod el?

Az ilyen ostoba, szűklátókörű, homofób idióták, mint amilyen te is vagy inkább maradjanak meg maguknak.

2017. máj. 15. 23:22
 6/10 anonim ***** válasza:
12%

pont ez az....miért lennék homofób?

a legjobb barátom is meleg....de még ő se érti hz miért nem unjátok ezt a hülyeséget?

2017 van, már kvára nem érdekel a nemi hova vonzódás, még a meleg ismerőseim is csak a fejüket fogják, hogy ez lejárt lemez...és h mindenki tök elfogadó

unalmas, és kész...ezért zárjuk le fél Bp-t.

2017. máj. 15. 23:24
 7/10 anonim ***** válasza:
86%
Miért fáj ez neked? Ha semmi közöd hozzá? Meleg vagyok, de nem megyek el én sem a felvonulásra, nem hírdetem magam, de nem értem, hogy miért vagy ilyen ellenséges főleg, ha békés a felvonulás. Illetve máskor is vannak hasonlóan nagy rendezvények, szóval nem csak miattunk van lezárva a fél város. Viszont, ha ennyire nem tetszik, akkor nem ez az a hely, ahol a negatív véleményedet ki kell fejtened. Hiszen nem az volt a kérdés, hogy ki mit gondol a melegfelvonulásról hanem, hogy mikor lesz. Tehát a véleményeddel együtt elmehetsz a sóhivatlaba, mert kutyát nem érdekel, hogy mit gondolsz. Természetesen a melegfelvonulás sem hobbiból lett kitalálva, hanem az elfogadás miatt, ezt jobb ha az eszedbe vésed. Mindenkinek szabad döntése, hogy megjelenik-e rajta vagy sem. :)
2017. máj. 15. 23:40
 8/10 anonim ***** válasza:
81%
6-os: Szerintem azért olvasta el a kérdést, akinek válaszoltál, mert ott van a többi kérdés között ömlesztve. A szexualitás iránt érdeklődők jelentős részét nem érdekli az ilyen téma, de mivel ott a kérdés a többi kérdés között, belebotlik. Neki is van egy véleménye, bár másképp is kifejezhette volna, de talán érthető, ha itt a többi kérdés között nem szívesen lát ilyen kérdést. Erről nem a kérdező tehet, nem is te tehetsz, az oldal van ilyen jól megcsinálva. Reméljük, külön téma lesz még a szexualitáson belül a sütésnek-főzésnek, úgy lesz igazán változatos a kategória.
2017. máj. 15. 23:43
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Mindig
2017. máj. 16. 01:10
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Bááár Újpest -Fradi meccskor talán nincs
2017. máj. 16. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!