Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szex fantáziák?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keresztes Bence kérdése:

Szex fantáziák?

Figyelt kérdés
Kinek milyen van? Irhattok privátban is

2017. máj. 14. 12:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Semmi durva...

De azt máris elképzelem, hogy így netezés közben ülhetnél, mondjuk az ölemben, a két kezem meg szépen a combodat fogná.

2017. máj. 14. 23:34
 12/13 anonim ***** válasza:
81%

Az uramat várom meztelenül, négykézláb, pórázon, hogy visszaérjen a hosszú fárasztó edzéséből. Amint hazaér letelepszik a fotelba, feldobja a lábait a lábtartóra és parancsot ad, hogy lehámozzam őket, lehetőleg kéz nélkül. Amint lekerültek a cipők és az izzadt, forró zoknikból áradó savanykás, sajtos aroma megcsapja az orromat húz egyet a pórázon és betemeti velük az arcomat. "Szívjad. Tüdőzd le." Szól a parancs és én már nagy mély levegővételeket veszek az orromon át, felszippantva az orrfacsaró szagot, megpróbálva a lehető legjobban kielégíteni a gazdám miközben végig masszírozza talpait az arcomon. "Húzd le a zoknimat. A fogaiddal. Jó kutya." Amint a zoknik lekerülnek a már említett szag csak még erősebbé válik és előkerülnek az izzadtságtól csillogó, bőrkeményedésektől sárgás, fáradt talpak, amik egyszerűen sikítanak a kényeztetésért. Megkönnyebbülten széttárja lábujjait orrom előtt, látom az izzadságtól közéjük tapadt zokni szemcséket és halott bőrt. "Ah...na végre. Olyan jó érzés végre két hét után levenni azokat az ocsmány zoknikat és végre kicsit kiszellőztetni őket. Hogy a cipőkről már ne is beszéljünk. Az a baj velük hogy egyszerűen nem hagyják levegőhöz jutni a lábamat, egyáltalán. Kész börtönök. Igazán rájuk fért már egy kis kényeztetés. Szívjad." Én pedig már nyomja is a lábujjait az orromba, hogy szagoljam. Nagyokat szippantok ahogyan tovább masszírozza őket az orromon. "Ah...ez az. Olyan jó érzés, ahogyan a levegő átmegy a lábujjaim között. Pont erre volt szükségem egy ilyen hosszú nap után." Még egyszer végigszagoltatja velem az egész lábát majd így szól:"Tudod mi esne még ennél is jobban? Egy lábfürdő. Úgy le vannak izzadva, égnek...egy alapos tisztítás, némi masszással vegyítve biztosan felfrissítené őket. És csak a nyelved kell hozzá. Nyújtsd ki szépen...ez az. Nyaljad. A sarkamtól a lábujjak hegyéig. Csak szépen lassan...jó fiú." Én pedig nyalom, engedelmesen mint egy jó fiúm különös tekintettel a sárgás/bőrkeményedéses részekre ahol nyilvánvalóan nagyobb terhelésnek voltak kitéve és jobban igénylik a kényeztetést. "Nagyobb erővel nyomd rá a nyelved mint hogyha masszírozni akarnád...így bizony. Ne felejtsd el a lábujjaim között...tudod, hogy be tudnak pállani egy-két hét után." Én pedig jó ízűen furakodok be nyelvemmel a lábujjai közé ahonnan alaposan kinyalok minden izzadt szöszt, vagy bőrdarabkát. Szépen egyenként mindegyik közét megtisztítom majd megmutatom a gazdámnak mit gyűjtöttem nyelvemmel és engedelmesen lenyelem. Végül addig nyalom tovább a talpát és szopogatom a lábujjait amíg teljesen el nem tűnik a szag és frissek nem lesznek akár egy alapos zuhany után.

És már el is élveztem :D

Tudom, hogy nagyon perverz de hát te akartad :D

2017. máj. 15. 17:18
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal, vékony, kisfarkú srác felajánlja, hogy egy fárasztó nap után megmasszíroz. Hasra fekszem, ráül a combjaimra, és nekilát a masszírozásnak, bőségesen krémezve. Egyre lejjebb halad, lesegíti rólam az alsónadrágot, masszírozza a fenekemet is, és egy óvatlan pillanatban belém hatol. Óvatosan, gyengéden teszi a dolgát -ekkor a farkam már szinte szétrobban, úgy áll- majd belém élvez, aztán huncut kacsintással átadja nekem a krémet: "Most te jössz" -és én is ugyanazt teszem vele, amit ő velem. ;)
2017. máj. 15. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!