Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a baj velem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem?

Figyelt kérdés
Magamban azt hiszem sikerült elfogadnom, hogy más vagyok (néha azért rám tör a bánat stb., hogy esetleg nem leszek boldog). Viszont egyszerűen nem merek ismerkedni, pedig elég "szeretet hiányom" van és vágynék végre valakire, félek, hogy a körülöttem levők megtudják és ezt nem szeretném. Már amikor esetleg ráírok valakire társkeresőn szorongok elég durván van hogy nem hagy aludni (mi lesz ha kiderül, elmondja stb.), tanulni stb. Most elhatároztam, hogy míg tart a vizsgaidőszak addig nem is próbálkozok, csak majd utána. De akkor is valószínűleg előjön és megőrülök tőle, nagyon rossz. Egyszerűen csak boldog szeretnék lenni, de olyan mint ha én magam lennék az akadálya vagy nem is tudom. Amúgy is inkább introvertált típus vagyok. Volt valaki hasonlóan? Mit tett? Hogy szabadulhatnék meg ettől a szorongástól? Köszönöm, ha elolvastad és csak normális válaszokat pls. :)
2017. máj. 12. 23:55
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Én azt gondolom,nem, sajnos még nem sikerült elfogadnod magad .

Ezen kellene még dolgozz, erősítsd magad lélekben.

A szexualitásod lényegtelen !!

Ember vagy !! Szinte még gyerek.:)

Kellene valaki akivel tudj beszélni aki segít lélekben megerősödni.A rosszindulatú emberekkel meg ne foglalkozz.

Lehetsz boldog. Így is élhetsz teljes életet. Családdal.Társsal aki így olyannak szeret és elfogad amilyen vagy .

Lesznek emberek a életedben akik megérdemlik majd,hogy őszinte legyél velük.

Legyél túl a vizsgáidon ez is elég nagy teher most. És jön a nyár , ismerkedj szórakozz.Éld meg a fiatalságod , de ésszel :)))

Sok Sikert és Boldog Életet..

Fogadd el magad . :)

Nő.

2017. máj. 13. 00:09
 2/8 anonim ***** válasza:
97%

Talán még nem fogadtad el magad teljesen.

Nem kell feleslegesen rágörcsölni a dolgokra. :)

Ne félj attól hogy ha tarskeresőn ráírsz valakire az elmondja. Ugyan kinek?

Ha gondolod szivesen beszélek veled privát üzenetben. Bármiben, amiben tudok segítek.

Nyugi nem harapok :D

2017. máj. 13. 00:57
 3/8 anonim ***** válasza:
2%
Ti melegek miért hiszitek azt, hogy körülöttetek forog a világ? És mi van ha megtudja vki? Le se sz.rja a legtöbb ember, hogy valaki meleg, szerintem szánalmas ez a titkolózás meg nyafogás
2017. máj. 13. 01:36
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
# 3 idióta mindig azok ugatnak akiknek fogalmuk sincs erről az egészről.Hatalmas teher a homoszexualitás egy életen át sok ember főleg a hazánkban is nagyon előítéletes és megvető a homoszexualitással szemben,nem egyszer az is előfordulhat ,h a saját szülei tagadják ki gyermeküket emiatt, tudok is ilyenről sajnos nem is egyről.Arról már ne is beszéljünk ,h mit kaphat az ember ha ez egy munkahelyen lát napvilágot(persze vannak elfogadó környezetek is ,de nem ez a jellemző)
2017. máj. 13. 06:40
 5/8 anonim ***** válasza:
9%
06:40 egy tucat meleg ismerősöm van, köztük néhány az egyetemen tanít, a legjobb haverom is meleg, és komolyan mondom neked, senkit sem érdekel ez az egész, csak titeket. Teher? Vki testi vagy értelmi fogyatékkal születik és te ezt nevezed tehernek? Azért szállj már le a magas lóról. Ti magatoknak generáljátok a problémát ugyanúgy, mint h a "15 cm-es a f..zom vajon ez kicsi jajj mi lesz brü hü hü" Jézusom, mint a lányok
2017. máj. 13. 10:40
 6/8 anonim ***** válasza:
95%
# 5 neked felesleges magyarázni mert te nem fogod megérteni mivel nem éled át ennyi.Nekem is van meleg ismerősöm aki pont le sz'rja és nem érdekli már semmi és senki az ilyen embereket csak csodálni tudom ,nekem baromira fáj ,h soha nem lehetek "normális" például neked teljesen egyértelmű ha most még nem is gondolod úgy ,h idővel össze jössz egy csajjal persze teljesen nyilvánosan felvállalva sőt büszkén család,barátok ,rokonok előtt és idővel össze házasodsz lesznek gyerekeid nekem ez mind kimarad az úgymond élet értelme (tudom ,h ez relatív ,de én vágynék rá ,h ne egyedül dögöljek meg és a gyerek nevelésre is) és ez még csak egy kis darabja annak a sok sz'rnak ami ezzel az életmóddal jár.
2017. máj. 13. 14:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs veled semmi baj, rendben?

Biztos jó srác vagy, csak ezzel még most meg kell küzdened.

Nekem a középiskolában volt ilyen, akkor szorongtam folyton nehogy a környezetem felé bármi is kiderüljön. Nagyon igyekeztem még a látszatát is kerülni, stb.

Nem tudnám megmondani, mi vagy hogyan változott, de kikerülve abból a közegből már kevésbé zavar.

Nyílván van a dolognak egy olyan része is, hogy mennyire függnek az életkörülményeid ettől a titoktól.

Szóval hogy van-e valós veszélye a dolognak vagy inkább csak a véleményektől félsz. Nekem apám kissé homofób és mivel függök a családomtól így aggályos.

Másrészt azon már túlvagyok, hogy a látszattól is féljek, de a felvállalásnál még nem tartok. Az meg ugye egy újabb szint, hogy az ember a párjával nyílvánosan mutatkozzon.

Régebben azt gondoltam inkább elköltözök az ország másik felébe csak meg ne tudják az ismerőseim. De ez régen volt, azóta sok önbizalmat szereztem. Nemrég elmondtam anyámnak mi a helyzet. Nehogy azt hidd, hogy könnyen ment. Én is sóvárogva olvastam a happy end-el zárult coming out sztorikat és közben azt gondoltam én erre sosem leszek képes. Komolyan azt hittem soha, inkább leélek egy életet hazugságban csak meg ne kelljen mondanom. Úgy képzeltem maximum a halálos ágyán mondanám meg. Tudom ezt nagyon gáz olvasni de akkor is. Végül egy nap kiböktem, és teljesen korrekt módon fogadta. Igen először picit megviselte de ez csak fél percig tartott, utána nagyon jól reagált. Azóta, hogy tudom ő melletem áll, már kevésbé félek, apámtól is. És sokkal jobb. Tudom, hogy ez nem egy instant megoldás mindenkinek, ez csak az én történetem.

De ha valakinek elmondod akiben megbízol, akit szeretsz, és aki kiáll melletted az kezdésnek rengeteget tud jelenteni. De ha ez nem járható út, akkor javaslom olvasgass ilyen előbújásokról és akkor picit fel tudod majd magadban dolgozni, hogy te nem vagy ettől kevesebb. Javaslom a humenonline-t, elég inspiráló oldal, ami sok önbizalmat tud adni.

2017. máj. 15. 07:01
 8/8 anonim ***** válasza:
9%
14:01 Az én ismerőseim egyetemen tanárok mindketten, szóval nincsnek egyedül, megtalálták a párjukat, van jó munkájuk, senki sem ítéli el őket. Ugyanazt megkaphatják, mint egy hetero pár, kivéve a gyereket, mert azt Mo-n valszeg sosem tudnak örökbe fogadni, de még mindig egészségesek és ugyanolyan életet élhetnek, mint bárki más. De mégis ők nyagofnak és nem azok, akik betegség folytán sz.rul élnek és meg lenne az okuk rá
2017. máj. 15. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!