Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti sem szeretitek az ujjazást?
Figyelt kérdés
Én passzívként személy szerint megveszek érte, mindig kérem, igénylem, viszont több másik passzívtól hallottam, hogy baromira nem szeretik. Ti, esetleg a partnereitek hogy vannak vele?2017. máj. 12. 20:45
2/8 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem, az egyik legjpbb érzés amikor ujjaz az aktív egyre gyorsabban és közben a szemembe néz, én is megveszek érte :D
24f
3/8 anonim válasza:
Szeretek újjazni. Viszont én nem szeretem, ha engem ujjaznak.
4/8 anonim válasza:
Én szeretem amikor az aktív megujjaz🙂 20/f
5/8 anonim válasza:
aktiv vagyok de szeretem ha megujjaznak
6/8 anonim válasza:
Nem szeretem az ujjazást, inkább dugjon meg a partnerem, ma akar.
7/8 anonim válasza:
Lehet kéne egy külön kategória homiknak. Nem mindenkinek egyértelmű hogy mire értik a passzív jelzőt. :D
8/8 anonim válasza:
Már van ilyen kategória, pont ebben van ez a kérdés is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!