Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Komolyan túl nagy elvárásaim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan túl nagy elvárásaim vannak?

Figyelt kérdés

Nyilván, mivel megfogalmazódott bennem a kérdés, ez így lehet, de akinek van 5 perce, olvassa el a leírást.

Tehát: 25 éves meleg srác vagyok, sportolok, ebből kifolyólag az alakommal nincsen probléma, dolgozom, mellette egyetemista vagyok (jelenleg épp passzívként).

Nem nézek ki rosszul, ezt csak a visszajelzések mondatják velem, nem az egóm.

Teljesen kompetens vagyok bármilyen szabadidős tevékenységre, órákat lehet velem beszélni akármiről, és eléggé megértő vagyok.

Mégis:

hiába regisztráltam meleg társkeresőre ( vidéki vagyok így muszáj), az a néhány srác, aki tetszik, mind kretén. Egy érdemes embert sem találok. Próbáltam lejjebb adni az igényekből, de komolyan, a választék kb ami maradt, az eléggé molett, 40-es korosztály, vagy 30 környékiek atom szétcsúszva.

Ilyen nehéz lenne ismerkedni?

Az ember párt-barátot akar találni magának, és ha valakivel hangolódik, az váratlanul az első komolyabb randi előtt letörli magát az oldalról, vagy nem jelenik meg a helyszínen...

Ti ezt hogy oldjátok meg? Sokat csalódtok? Sikerült bárkinek online vagy az életben hosszútávra párt találnia melegként?

2017. máj. 9. 18:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolom, hogy ezek túl nagy elvárások lennének, nekem is kb. ezek. Más kérdés, hogy társkeresőn még ezt az alacsony szintet sem üti meg a többség :)

Úgyhogy tényleg nem egyszerű, nekem az szokott még lenni, hogy aki normális az az ország másik felén lakik, úgy meg elég nehéz a kapcsolat sajnos.

27/F

2017. máj. 10. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!