Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Komolyan túl nagy elvárásaim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan túl nagy elvárásaim vannak?

Figyelt kérdés

Nyilván, mivel megfogalmazódott bennem a kérdés, ez így lehet, de akinek van 5 perce, olvassa el a leírást.

Tehát: 25 éves meleg srác vagyok, sportolok, ebből kifolyólag az alakommal nincsen probléma, dolgozom, mellette egyetemista vagyok (jelenleg épp passzívként).

Nem nézek ki rosszul, ezt csak a visszajelzések mondatják velem, nem az egóm.

Teljesen kompetens vagyok bármilyen szabadidős tevékenységre, órákat lehet velem beszélni akármiről, és eléggé megértő vagyok.

Mégis:

hiába regisztráltam meleg társkeresőre ( vidéki vagyok így muszáj), az a néhány srác, aki tetszik, mind kretén. Egy érdemes embert sem találok. Próbáltam lejjebb adni az igényekből, de komolyan, a választék kb ami maradt, az eléggé molett, 40-es korosztály, vagy 30 környékiek atom szétcsúszva.

Ilyen nehéz lenne ismerkedni?

Az ember párt-barátot akar találni magának, és ha valakivel hangolódik, az váratlanul az első komolyabb randi előtt letörli magát az oldalról, vagy nem jelenik meg a helyszínen...

Ti ezt hogy oldjátok meg? Sokat csalódtok? Sikerült bárkinek online vagy az életben hosszútávra párt találnia melegként?

2017. máj. 9. 18:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Egy kicsit igen! Vegyél belöle vissza
2017. máj. 9. 18:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

:D Ezek nem tűnnek magas elvárásoknak, bár nem tudom, hogy élesben hogyan működik.

Szerintem is kb. lehetetlen. Ezzel gondolom nem nyugtattalak meg.

2017. máj. 9. 18:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Definiáld jobban, hogy kik tetszenek. Sokan mondják, hogy nem magasak az elvárásaik, de mégis csak a kisportolt testű, széparcú modellfiúkkal hajlandóak szóba állni. Ez főleg társkeresőn gyakori jelenség.
2017. máj. 9. 18:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Koltozz nagyvarosba.
2017. máj. 9. 19:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezek alapján nem sokat tudtunk meg az elvárásaidból.

Egyet viszont biztosra tudok, sosem szabad lejjebb adni az igényekből. Hidd el, nem magasok azok. Ha lejjebb adsz, akkor nem tudsz teljes életet élni. Ez a nővérem tapasztalata.

Ő férjhez ment egy olyan pasihoz, akivel sosem volt szerelmes, és habár nagyon jók együtt, és szeretik is egymást, de nem tudnak házasokként élni. A pasi miatt. Nincs intimitás. És ezt tudta mielőtt hozzáment, de meg akarta változtatni, az igényeihez alakítani.

És most ott tartanak, hogy nem megy tovább 5 év után. Egyszerűen nem lehet úgy, hogy nem teljesek, mert mások voltak az igények, elvárások.

És független ez a dolog nemtől, kortól, szexuális irányultságtól. Nem szabad lejjebbb adni, mert rájössz, hogy nem ez kell.

Hosszabb így megtalálni az igazit, de megéri.

És javaslom, ha vidéki is vagy, akkor se neten ismerkedj, mert egyrészt nehezebb, másrészt kevésbé eredményes.

Na csók, ennyi volt egy 18 éves lány életbölcsessége.

2017. máj. 9. 19:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: külön köszönöm, hogy pazaroltál rám ennyi időt, hogy ezt megírd. Aranyos vagy, több ilyen ember kellene.. :)
2017. máj. 9. 19:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szívesen. Jó kérdésre, jó válasz :D
2017. máj. 9. 20:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy veled van a baj, vagy rosszul csinálnál bármit. A társkeresők alapvetően elég gázosak. Mondom én heteró nő létemre. Sokan nem veszik komolyan, hazudoznak, nem a saját fotójukat teszik fel, stb.

Heterók is, gondolom ez melegeknél is így van.

Ha olvasgatsz itt, sokan panaszkodnak, hogy nem lehet társkeresőn ismerkedni.

Más módon nem tudsz esetleg ismerkedni?

Amúgy én társkeresőn ismertem meg a páromat, de 2 évig voltam tagja. Volt, hogy aktívabban kerestem, volt, hogy hónapokig be sem léptem. Sok csalódás volt nálam is. Már törölni akartam magam, amikor rámírt. Szóval ha csak ez az egy mód marad, akkor legyél türelmes, egyszer csak sikerül.

2017. máj. 9. 22:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Az nem éppen derül ki, hogy milyen elvárásaid vannak, de ha szerinted mindenki kretén, aknek eddig adtál esélyt, nem tudom mennyire lehetnek reálisak. Én már lassan három éve ismertem meg ilyen online társkeresőn a barátomat, aki sok mindenben szöges ellentétem, sok mindenben nem értünk egyet, mégis már eleinte is tudtam hogy őt szeretni kell. :D

Azt gondolom, hogy lehetnek akármilyen elvárásaid, olyan embert sosem találsz, akit farigcsálás nélkül bele tudsz majd illeszteni ebbe a sablonba. Előbb utóbb úgyis összefutsz majd valakivel, aki sokfelé kilóg belőle, de valahogy érzed majd, hogy akkor is ő kell neked, így ez nem fog zavarni semennyire sem.

2017. máj. 9. 23:03
 10/11 Béla211 ***** válasza:
100%
Én lassan 10 éve ismertem meg chat.hu a páromat. Ebből 8 éve vagyunk együtt.Amit meg tanultam , hogy az elvárások szart sem érnek. Ha jön a szerelem mindent visz és mindenbe bele ugrasz. Én nem akartam jó val időseb párt és aki messze lakik. Na ez olyan jól sikerült, hogy lett egy 16 évvel idősebb párom aki 120 km-re lakott tőlem.(Mára már összeköltöztünk.)Chaten beszélgettünk többet aztán írta ,hogy feljön zuhanyzót nézni Pesten. Mert lakást újítót és én navigáltam . Igazából nem is randinak indult csak segítettem neki. Na de amint megláttam egyből bele szerettem nem hittem ,hogy van szerelem első látásra. Na azt a napot együtt is töltöttük. Nem feküdtünk le csak kirándultunk beültünk egy kávézóba. Este hétkor ment haza.Előtte nekem is volt ilyen amit leírtál.
2017. máj. 10. 05:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!