Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Újpest nudin csak melegek vannak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újpest nudin csak melegek vannak?

Figyelt kérdés

sziasztok

Sose voltam még nudizni, de nagyon ki szeretném próbálni. Újpesti hely nekem közel van, viszont azt hallottam, hogy oda melegek járnak. Igazából leginkább az érdekel, ha én nem meleg vagyok, és oda megyek, érhet bármi atrocitás? Mi van, ha ott feláll esetleg? Sokan szoktak lenni?

33f

2017. máj. 7. 18:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Gyere Gárdonyba a nudi strandra, ott külön van hetero és meleg/bi partszakasz. Plusz a tó is isteni!

Aki nem akar a meleg/bi srácokkal együtt napozni, az mehet a hetero partszakaszra. Ha feláll a farkad fordulj hasra.

Ugyan én bi vagyok és a meleg/bi partszakaszra szoktam járni, de ott sem történik semmi. Nem tudom mit gondolsz a melegekről, de nem ugrunk egymásnak, Mindenki tud viselkedni, semmi atrocitás nem ér senkit. A melegek is pont olyan emberek mit a heterok. A heterok se ugranak neki minden nőnek aki meztelenül napozik. Te is láttál már számtalan fedetlen keblekkel napozó csajt, még se álltál nemi kiverni előtte.

Szóval, ha élvezni akarod a ruha nélküli napozást, bátran próbáld ki.

2017. aug. 2. 19:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Melegek járnak de alapból nem fognak letámadni. Stírölni jó eséllyel igen. Természetesen nem mindenki.
jan. 9. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!