Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti is észrevettétek ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is észrevettétek ezt?

Figyelt kérdés
Miért mindig azok a "homofób" heterók hisztiznek hogy a melegek ki akarnak velük kezdeni, akikhez a melegek többség nagy többsége "bottal sem nyúlna" de mégis akkora egoja van hogy ezt képzeli magáról?
2017. máj. 3. 09:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok a kilencesnek, ehhez az elképesztő értelmezéshez, és még én gondoltam azt, hogy túlmagyaráztam a választ.

Nem csak az értelmezés ment félre, de egyben kellőképpen kirekesztő duma is egyben. Ha azt mondom közelebb állok a biszexhez akkor már lehet véleményem? Szóval megnyugtat a tudat, hogy nővel is volt már dolgom? Akkor számít amit mondok? Csak kérdezem, de remélem így már ér valamit a véleményem.

Van egy haverom aki full heteró, és elmesélte (még ő sem tudja, hogy meleg lennék, mert pont ennyire hétköznapi srácnak nézek ki) szóval elmesélte, hogy a munkahelyén van egy köztudottan meleg srác, és rájött hogy neki imponál hogy látja lenne nála is esélye. Azért mert ettől jobb partinak érzi magát, hogy még a melegeknek is bejön, ezt mondta. És ő sem látens homo, csak jól esik neki. Ahogy mondjuk nekem is ha látom, hogy egy csaj megnéz, még akkor is ha nem jön be. Nem gondolom, hogy jobb választ kapott volna a heteró kategóriában, mert akikről szól ez a kérdés azok pont nem néznének magukba ennyire.

A válasz az: ezek az emberek nem látens homoszexuálisok, csak a saját szexuális értéküket hangsúlyozzák túl, valószínűleg így kompenzálva hogy eleve nem túl sikeresek ezen a téren.

És azáltal hogy még ezzel le is szólhatják a melegeket, még picit úgy is érzik föléjük emelkedtek, többet érnek.

2017. máj. 4. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!