Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Balor kérdése:
Az eropolisrol mi a vélemenyétek? F-23
Figyelt kérdés
Ismerkedés szempontjából.
23 éves, uni srác vagyok.
2017. máj. 2. 09:12
1/5 anonim válasza:
Ott találtam szexpartnert fél éve, azóta is tart a dolog.
2/5 anonim válasza:
Jól működik, érdemes használni, és a fizetős verzió is megéri.
3/5 anonim válasza:
Meg vagyok vele elégedve, főleg azért, mert nem a lehúzásomra törekszik, csak akikre ráírok, azok nem írnak vissza.:D
4/5 anonim válasza:
Homoknak és nőknek biztos jó. Én hetero férfiként voltam ott 3 évig kb. de egyetlen levelemre sem válaszolt egy nő sem. Magyarán szerintem hiábavaló időtöltés. Kevés nő, rengeteg férfi. Hülye moderátorok. Vacak oldaldesign és használhatóság. Kritikán aluli chat. Pénzéhség.
5/5 anonim válasza:
A chat része valóban szar,de melegként mindig találtam partnert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!