Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTSÉG! Szerelmes vagyok a szobatársamba! És féltékenységi rohamok törnek rám amiktől legszívesebben sírnék. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szerelmes lettem a szobatársamba aki fiú (és én is az vagyok), közös albérletben lakunk és elkezdtem egyre többet érezni iránta, most véletlenül elolvastam egy üzenetet a facebookjában (undorító tudom...) amiben egy lánnyal beszélt az előző éjszakájukról, és összetörtem legbelül... mit tegyek, legszívesebben futnék... vagy csak elbújnék az ágy alatt életem végéig... úgy érzem sohasem leszek boldog... egyedül vagyok, senki sem tudja hogy meleg vagyok, senki sem ért meg, senki sem vesz komolyan , gyenge vagyok és reményvesztett. Nem feltétlen választ várok... csak jó érzés legalább itt elmondanom szánalmas problémáimat2017. máj. 1. 08:59
11/11 anonim válasza:
Tudva, hogy mennyire nem egyszerű dolog a költözés, nem mondanám kapásból, hogy keress másik albérletet, ugyanakkor hasonló helyzetben biztosan elképzelhetetlennek tartanám, hogy nyugodtan ott tudjak élni egy légtérben vele, miközben mindenképpen az lenne a legjobb, hogy elfelejtsem.
Szóval ha van rá lehetőség, akkor próbálj meg a lehető legtávolabb kerülni tőle... ne legyél gyakran otthon, keveset beszélgessetek, és lekötni a gondolataidat.
Úgysem fog menni tudom, de sajnos erre nincs bevált "gyógymód".
Előbb-utóbb el fog múlni. Remélhetőleg előbb.
(Sajnos általában utóbb.)
De őszintén együtt érzek veled, ha ez számít, és amin keresztülmész most az nem gyengeség, hanem igen is sok erő kell hozzá, és túl fogsz rajta jutni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!