Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy éve nincsen szex a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy éve nincsen szex a barátommal, most összekaptunk ezen, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyok együtt a barátommal, de még nem volt szex soha. Csak petting, hogy miért nem volt szex: röviden tömören, azért nem mert 3 hónap után kisebb szünetet tartottunk addig meg csak petting volt. Utána hamarosan megint együtt voltunk, de rendszertelenül találkoztunk, mert sokat dolgoztam. Azóta új munkahelyem van és már van időnk egymásra. Bevallom nagyon félek is a szextől és nagyon gátlásos vagyok,pedig bocsánat ha nagyképűenk tűnők,de jól nézek ki, szálkásan,de izmos vagyok, elégedett vagyok a külsőmmel és nem mondaná meg senki rólam,hogy meleg vagyok. A barátomról meg végképp nem, sokkal férfiasabb nálam. Szóval van elég önbizalmam, de ha vele vagyok, amikor petting volt akkor nagyon befeszültem eleinte és nem akartam,hogy megfogja a farkamat vagy hozzám érjen, pedig felizgultam tőle, hamar lázba hozott, elég most is csak egy rövid csók. Nagyon szoktam kívánni őt, de közben volt bennem mindig félelem és valamiért nem bírom levetkőzni a gátlásaimat. Beszéltem vele erről, látja is rajtam,hogy baj van, de nem tud segíteni nagyon.

Nagy nehezen rá szántam magam arra,hogy most majd lefekszek a barátommal és teljesen rábízom magam.

Este..[mindennap amúgy] megint volt orál, meg hasonlók, és mondtam neki,hogy szeretném ha szexelnénk is. Nagyon megörült neki, teljesen felspanolta magát, de figyelt rám. Már volt nálunk sikosító is, de amikor oda illesztette a férfiasságát akkor leállítottam és inkább nemet mondtam, kértem,hogy hagyjuk abba, nem megy, nagyon izgultam, milliószor bocsànatot kértem, de nem értem el vele semmit. A barátom az nap nem veszekedett velem ez miatt, megnyugtatott, magához ölelt, kérte,hogy nyugodjak meg, majd màskor..de csalódott volt és túl nyugodt.

Hàt nagyon váratlan volt amikor 3 nappal rá, otthon önkielégítést folytattam a szobánkban, a párom főzött, nem gondoltam volna,hogy bejön akkor amikor én még csinálom magamnak, de megjelent. Azonnal abbahagytam, bocsánatot kértem tőle és mondtam neki,hogy gyors elintézem a dolgomat a wc-n. Erre amikor kimentem mellette az ajtón neki lökött a falnak és utàna ment vissza a konyhàba. Na mondom, ennek inkább nem akarom tudni az okát. Zavarban voltam és csak gyors kiakartam verni, utána kezet mostam és mentem kajálni. A szerelmem azt mondta nem eszik velem egy aztalnál és egyedül hagyott a konyhàban. Nem akartam vele veszekedni, nem értettem miért neheztel rám, utána mentem volna este buliba a haverommal és a nővéremmel. Már indulni akartam amikor a baràtom maradásra bírt és inkább pettingeztünk, csókolóztunk,aztán menni akartam , de a baràtom akkor veszítette el a fejét. A lelkembe gázolt! Le b"""zott, rin"""nak nevezett és azt mondta kihasznàlom őt, már nagyon szeretne velem szexelni, nem elég csak az,hogy kiverjük egymàsnak vagy szájjal kényeztetem. Azt mondta menjek el orvoshoz, mert ő ezt nem bírja már tovàbb. Féltem,hogy szakítani akar velem és kértem,hogy próbáljuk meg megint akkor, csak legyen óvatos. De nem akart velem szexelni, idézem "Inkàbb kangörcsöm lesz, de nem érek hozzád" Amikor elsírtam magam és felöltöztem, azt hitte el akarok menni, úgy hogy csak "bíztatni" tudott. "Menj csak" húzz a f"""b" nem akarlak látni sem". A nappaliig mentem csak, beszéltem a tesómmal,hogy nem megyek buliba ne is várjanak ott rám.

Együtt vagyunk a barátommal, nem szakítunk. Ma akarok vele szexelni és most már biztos vagyok magamban, összeszedtem minden bátorságomat. Vettem óvszert, sikosítot. Készültem meglepetéssel is,hogy minden jó legyen az este, de a párom még mindig pipa rám és 2napja egyàltalán nem ért hozzám. Csók sem volt, DE azért este rám mászik az egész testével rám nehezedik, ott szuszog a nyakamban, úgy alszik el,hogy átveti rajtam a lábát a kezeit pedig az oldalamra dobja vagy [ez a mániája] hogy mefogja alváskor a kezemet. Viszont nappal tényleg nem ért hozzám egy ujjal sem :((

Szerintetek mi legyen most? :((

F

2017. ápr. 25. 11:11
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Alkoholt nem iszok, mert kis mennyiségtől is túljól érzem magam. És inkább teljesen józan akarok maradni :)
2017. ápr. 25. 13:16
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Pedig egy pici nem árt, sőt, használ!
2017. ápr. 25. 13:21
 13/28 A kérdező kommentje:
Mennyi az a pici? Fél korty semmit nem ér, de én már 2 doboz sör után felvagyok dobódva. Nem akarok becsípve d/ni.
2017. ápr. 25. 14:11
 14/28 Lassmich Ruhe ***** válasza:
52%

Jáájjjj..

Hetero- vagy homo kapcsolat ide- vagy oda, de együtt élsz vele, közös külföldre költözés tervben, meg minden egyéb, és nincs sex, ami a másiknak láthatóan elemi igénye lenne... Ez nem fenntartható, de még csak nem is korrekt. Egy éve vár türelmesen, ideje hogy eldöntsd hogy akkor most megy ez a dolog részedről, vagy nem, mert ennyi ideig kételyek között tartani egy partnert nem ildomos, sőt, számomra kifejezetten "kis peechás"..

Közben azon is gondolkodtam, hogy ha egy standard férfi társaságban egy srácról kiderülne, hogy ő is így él együtt egy lánnyal, azt egyrészt ki is röhögnék a többiek, másrészt meg már mindenki elmagyarázta volna hogy szabaduljon ki ebből a kelepcéből, legyen férfi, és menessze a kis szűzikét jó messzire, stbstb., szóval egy ilyen lány kapott volna hideget- meleget.

19 éves vagy és együtt élsz vele, hangsúlyozom, neki igénye a sex. Nem a szád, hanem a segged. Tedd a szívedre a kezed, és írd már le kérlek, hogy mégis mit vársz? Milyen véleményeket szeretnél hallani? Ha itt megerősítünk benne hogy ha Te nem akarod akkor nem kell megtenned, arra rámegy a kapcsolatod, ez tuti. Akkor mit mondjunk?

2017. ápr. 25. 15:02
 15/28 A kérdező kommentje:

Elsősorban a véleményekre voltam kívàncsi. Aztán a tanácsokra.

Nem vàrok megértést, sőt teljesen megértem azokat akik számàra ez elfogadhatatlan, és tarthatatlan àllapot lenne. A barátom is épp eleget várt. Ma mindenképp szeretném,ha szex lenne, akkor is ha az első fájni fog. Nem kell ehinni, de ez nem azért húztam eddig az időt,mert én amúgy nem is akarok vele d!ni! Számtalanszor elhatároztam magam és nagyon felizgulok ha a párommal vagyok, de amikor elkezd a fenekemnél matatni mintha karót nyeltem volna és azért is pánikolok,hogy nem fog beférni a férfiassága,lehet hogy ő nem fogja élvezni vagy neki lesz rossz valamiért. De most bevásároltam és ma este már megakarom tenni.

Tudom,hogy bocsánat kéréssel tartozok, de ezt nem úgy akarom majd elintézni,hogy oda vetem neki,hogy "bocs..." majd idővel helyre hozok szépen lassan mindent. De azt màr régóta megakarom vele beszélni,hogy nehogy azt higyje,hogy benne van a hiba!! Szörnyen izgulok!

2017. ápr. 25. 15:13
 16/28 Lassmich Ruhe ***** válasza:
100%

Nyugi. Szerintem eleve átlagon felüli türelmet tanúsított feléd, úgyhogy nyugalom.

Ne parázz rá mert a zabszem sem fog bemenni..

Ahogy előttem is írták, egy pohár bor a vacsora mellé nem árthatna az első pár alkalom előtt.

2017. ápr. 25. 15:26
 17/28 A kérdező kommentje:
Köszi, meglátjuk mi lesz ma. De alkoholt nem iszok, keveset sem. Csak buliban szoktam (tényleg mértékkel) inni, de amúgy nem.
2017. ápr. 25. 15:30
 18/28 anonim ***** válasza:
83%
Egy feles, vagy egy pohár bor. A sört azt inkább nem ajánlom :).
2017. ápr. 25. 15:36
 19/28 A kérdező kommentje:
Már otthon vagyok, nem vettem piát:) sör viszont van, de azt nem akarok inni tényleg! Józanul akarok d!ni a barátom különben sem szereti ha "jót érzek" a pia miatt. Buliból is úgy megyek haza,hogy zsibbad a fejem, volt amikor inkább hívtam a páromat,hogy jöjjön, mert forgott velem a világ pár feles után. Ja még tequlia van itthon, de szerintem csak dísznek lesz, még én vettem, de nem nyúltunk hozzá:)
2017. ápr. 25. 15:53
 20/28 anonim ***** válasza:
70%

Nem csodálom, hogy a barátod nem akarja úgy hogy ennyire rettegsz és csak azért tennéd meg, hogy ne hagyjon el, akkor is piára van szükséged hozzá. Ez kb olyan érzés lehet neki, mintha megerőszakolna. Egy normális ember így nem megy bele. Ha a barátodat ez nem zavarná és megdugna így is az azt jelentené, hogy egy önző állat. A pia meg a rettegés helyett valóban inkább orvoshoz kéne menned, mert ez egy lelki probléma. Emellett gyakorolni, tágítani kéne nem csak úgy durr bele!

Plusz biztos vagy benne egyáltalán, hogy passzív vagy? Elég fiatalnak és sebezhetőnek tűnsz, aki bármit megtenne a szerelméért hogy lefekszik vele, vagy passzív a kedvéért), ez veszélyes lehet. Egy kapcsolat vége nem egyenlő az apokalipszissel még ha úgy is érzed.

15:02-be meg látszik, hogy egy zabszemnyi empátia sem fér bele. Szegény fiúknak nem lesz semmi bajuk attól ha nem tömhetnek be egy lyukat, ez nem létszükséglet, főleg ha kielégülnek máshogy. Akik ilyen problémákkal küzdenek azok nem direkt csinálják, hogy a másikat bosszantsák, de gondolom te vagy tökéletes vagy, vagy szó nélkül tűröd ha valami problémád miatt azonnal dobnak mint a szemetet.

2017. ápr. 25. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!