Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van akit zavar, hogy nagy neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akit zavar, hogy nagy neki?

Figyelt kérdés

Van akit zavar, hogy nagy a pénisze? Azért érdekel a kérdés, mert szerintem elég kényelmetlen lehet, ha lankadt állapotban nagy, pl. egy farmerban, egész nap jövés-menés. De az is kellemetlen, főleg ha emberek között vagytok, ha merev állapotban is nagy, mert az jobban látszódhat, és a nadrág is nyomja. Plusz ha melegítőben vagytok, jobban átlátszik a dudor, sokan észre vehetik.

(Őszinte leszek, nekem nem nagy, de ezek miatt (is) örülök neki.)

2017. ápr. 21. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Farmerban szűkebb feszülősebb boxert veszek, ha van kint olyan 25-26 fok, még famert veszek, hát a szűkebb boxerben sokszor bizony "rendezgetni" kell :D főleg ha meleg van kint, mert akkor megereszkedik :D. Nyáron ha meg rövid a boxer a rövid gatya alatt érzem hogy kilóg :D

18cm, de örülök hogy ekkora. Sőt, még nagyobbnak is örültem volna, de ezzel is elégedett vagyok. Hálás vagyok érte.

2017. ápr. 21. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja és nőket szeretem :D
2017. ápr. 21. 21:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Oké :D
2017. ápr. 21. 21:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem lankadtan 15-16. Néha rakosgatni kell, de szűk ruhában sem gond.

Amikor meg néha észreveszem, hogy lányok/nők megnézik, akkor meg pláne nem gond.

Az még praktikus benne, hogy szinte lankadtan is be lehet dugni.

Én elégedett vagyok ezzel.

2017. ápr. 21. 21:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem lankadtan 14-17 centi mikor hogy. Soha nem zavart hogy nagy látszik ruhán át is, de ez ilyen. Ugyanúgy tudok élni mint bárki más.
2017. ápr. 21. 22:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kb. 16 cm lankadt állapotban (és ebből következően persze mereven is nagy). De engem nem zavar, inkább elégedett vagyok vele, hogy ekkora. Nem is cserélném el kisebbre semmiképp. Már ha lehetne ilyenben megegyezni valakivel egyáltalán. :D

De tényleg nem zavaró egyáltalán, például mozgás, futás közben nem akadályoz, vagy hasonló. Az alsógatyában is elfér simán, legfeljebb meg kell igazítani kicsit időnként, meg persze öltözködésnél eligazgatni jobban, de ennyi.

Ami meg azt a részét illeti, hogy bizonyos fazonú nadrágoknál látványosabban dudorodik, az szintén nem gond. Ha olyan helyre megyek, akkor legfeljebb nem olyan nadrágot veszek fel. De alapból bejön általában, ha megnézik, hízelgő, növeli kicsit az egót. Ha meg olyan valaki nézi meg, illetve jegyzi meg magának, aki nekem is tetszik, vagy akitől akarok később valamit, az még előnyös is... :D

2017. ápr. 21. 22:42
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
Ki az, aki képet is küld róla?
2017. ápr. 22. 08:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A nagy pénisz nem tűnik problémának, a leírtak alapján.

Nekem átlagos méretem van, de ha csak hozzám ér valaki, vagy és érek valakihez, attól már merevedésem van... Még napi többszöri hoki mellett is. És ahelyett, hogy idős koromban is stabil lenne majd, úgy érzem inkább most éli ki magát...

2017. ápr. 22. 12:43
 9/9 A kérdező kommentje:

Jól van, köszi srácok a válaszokat! :)

(16cm lankadtan?!?! :D Jézusom!!! :D)

2017. ápr. 22. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!