Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/12 anonim válasza:
Itt biztos nincs. Talán a Marson vannak.
3/12 anonim válasza:
Más kitétel nincs? Legyen magas, helyes, izmos, más nem lényeges, akkor sem, ha 3db X-et tud csak a neve helyére írni?
4/12 anonim válasza:
...ja Homoszexualitás kategória. Nemszóltam.
5/12 anonim válasza:
Tehát a teljes kérdés így szól:
Vannak itt magas, helyes, izmos és homokos fiúk?
Szerintem legjobb esetben is csak olyat találsz, akire csak az utolsó igaz. :D
6/12 anonim válasza:
Használjuk csak a "Homoszexuális" jelzőt. A Meleg és Homokos jelzőkről nem szeretném, ha egy karibi tengerparton kívül más is eszembe jutna.
7/12 anonim válasza:
6:
Ezt a szavakkal való idióta játékot komolyan nem szeretem. Én meleg vagyok, de a bu zi szót is használom a többihez tartozó szinonimaként. Nagyon utálom mikor az emberek kizárólag szavak által érzik magukat megbántva, amiknek fix jelentése van.
Az ágyban a párom is sokszor hív köcsögnek vagy bu zinak.
23/f
9/12 anonim válasza:
Magas, helyes és átlagos vagyok.
10/12 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Milyen magas vagy, hogy magas fiúkat keresel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!