Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válaszolnak egy idő után a meleg társkereső
oldalakon a felhasználók?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el a neten a meleg társkeresést. Több olyan esettel találkoztam, hogy ráírtam egy srácra, hogy milyen vagyok, s ő válaszolt is, ráadásul pozitívat, hogy ő is egyetért az értékrendemmel stb. Egy-két levélváltást követően nem érkezett válasz a levelemre, pedig láttam, hogy fent volt az oldalon az illető és jól kijöttünk egymással. NEM ÉRTEM! Az az egy tippem van, hogy sok a "kamus ember", de hogy ennek mi értelme van, azt nem értem. Csak azért fent lenni egy társkeresőn, hogy szívassuk a másikat, azért az elég erős szerintem...
Hát ritkán jártam már én is így, de az az igazság h inkább én hagytam abba valakivel a beszélgetést, vagy azért mert végül külsőleg egyáltalán nem jött be, vagy egyszerűen a későbbi válaszaiból az jött le, hogy vagy csak szexet akar minél hamarabb (én meg akkor éppen nem hajlottam rá egyáltalán) vagy h igazából egyáltalán nem passzolunk, de inkább meg szoktam írni őszintén+kedvesen valakinek ha nem jön be! Én amúgy most is "planetromeo-zok" :) ;)
2017. ápr. 2. 19:23
2/10 anonim válasza:
Én rendszeresen ilyenekbe botlok és már kezdem nagyon unni. Sok a kamus, meg a betoji. És nem csak 1-2 levélváltás után képesek erre, nekem egy srác 1,5 hónapig mindig válaszolgatott, de mindig leterelt ha a személyes találkozóról lett volna szó, utána meg egyszer nem jelentkezett be többet. Sajnos sokan poénból is csinálják ezt, bár én nem értem, mire jó. Nehéz őszintének lenni a másikkal, vagy nem tudom. Pedig mennyi gusztustalanságtól meg lehetne egymást kímélni, ha csak simán leírnánk, hogy bocsi, de nem vagy az esetem. (Bár találkoztam olyannal is, aki meg ezen sértődött meg.)
2017. ápr. 2. 20:29
3/10 anonim válasza:
Ez szemèlyfüggő szerintem,èn már lányoknál is jártam így.. ne vedd magadra^^
23N
2017. ápr. 2. 21:06
4/10 anonim válasza:
szerintem sokan megijednek maguktól, meg attól hogy ha belemennek esetleg a végén több lesz mint barátság vagy szex. Sajnos az a tapasztalatom, hogy az ismerkedők nagy többsége fél találkozni, meg úgy általában a saját ézéseiktől, vagy attól ami két ember közt kialakulhat. És amúgy bírom, hogy ilyen kérdéseknél van mindig egy csomó ember, aki nem csak azt keresi, meg stb., de ha épp keresek, akkor nincs ilyen srác sehol. Én már aról is letettem, hogy valakivel egy tartósabb barátság extrákkal dolgot össze tudjak hozni, nem hogy valami komolyabbat. Lehet bennem van a hiba.. azt tudom hogy nem vagyok szép, de lehet túl sokat is akarok :D
25/F Pestmegye
2017. ápr. 2. 21:13
5/10 A kérdező kommentje:
Kettes válaszadónak: azért az elég komoly, hogy 1,5 hónap után tűnt el... Szerintem is az őszinteség a járható út. Sajnálom, hogy Te is jártál már így... :(
2017. ápr. 2. 22:14
6/10 A kérdező kommentje:
Hármas válaszadónak: nem vettem magamra, csak nem tudtam mire vélni ezeket az eseteket.
2017. ápr. 2. 22:17
7/10 A kérdező kommentje:
Négyes válaszadónak: csak ez megint egy paradoxon, mert - tételezzük fel - ha valóban "megijednek", vagy bizonytalanok, akkor mi a fenének vannak fent a társkeresőn (már bocsánat...)?
2017. ápr. 2. 22:22
8/10 anonim válasza:
4es vagyok, szerintem azért amiért mindenki. Mert kanosak... csak aztán az ötcombú asszony segít a dolgon, és már annyira nem is fontos az ismerkedés
2017. ápr. 2. 22:52
9/10 anonim válasza:
A net megadja a lehetőséget, hogy linkeskedjenek. Aztán gáz egy linkeskedés után előkerülni... Pedig még meg is bocsájtaná az ember... Ez sajna megesik. Meg kell szokni.
2017. ápr. 3. 17:09
10/10 anonim válasza:
Ahogy elkezd megismerni, kiderül valami ami nagyon nem tetszik benned és akkor már nem is vagy érdekes. Mittudomén, dohányzol, túlsúlyos vagy, tűl idős vagy, tűl rámenős vagy, körülmetélt vagy, stb. stb. És itt vége is az ismerkedésnek, vissza se ír. Még lehet hogy a profilját is törli hogy ne is írj neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!