Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meleg vagyok?
A barátommal (nagyon jóban vagyunk már kiskorunk óta) van egy játékunk. A peniszunkkel szoktunk kardozni, de ne ertsetek félre ilyenkor minden szexualitást félre téve csak a játék oromeiert csináljuk...
Na mindegy a lényeg hogy szerintetek van ebben valami fura vagy hajazhat bármiféle homoszexualitasra mert nekem egyébként barátnőm van és o kifejezetten ellenzi ezt az egészet amit nem tudok megerteni...
Nektek mi a véleményeket?
Csak építő jellegű kérdéseket várok!
Kedves Kérdező?
Ki ellenezi? A barátnőd, vagy a barátod?
Érzel szexuális vágyat a fiú iránt? Eltudnád képzelni, hogy közösen verjétek ki, akár egymásnak? Ha jó érzéssel tölt el ez a fantázia, akkor lehet biszexuális hajlam benned.
Ha semmi szexuális vonzalom nincs, akkor a gyermekkori játék nagyon megtetszett neked. Ami nem feltétlen rossz, ha öröm mindkettőtök számára, nincs semmi rossz benne.
Üdvözlettel,
A. Pszichológus
Srácok ez csak egy vicc volt kíváncsi voltam mennyire segítőkészek az emberek...
Egyébként egész sok segítőkész válasz érkezett szval elegge meglepődtem elnézést kérek tőlük hogy szórakoztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!