Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hely, ahol diákmelózom, tele van gazdagokkal. És az egyik gazdag férfi homokos, rám van kattanva. Én nyilván visszautasítottam, de már ott tart, hogy két millát ad a szüzességemért. Kibírható, ha egyszer megcsinálnak, vagy hagyjam? 18/f
Figyelt kérdés
2017. márc. 15. 10:56
11/21 anonim válasza:
Lehet mondani bármit, de annyi pénzért én bevállalnám valószínűleg, ha az illető komolyan gondolja. Na jó, annyi feltételhez kötném még, hogy kettőnk között marad, más nem fog tudni róla.
12/21 A kérdező kommentje:
Igen, én is belemegyek. Ez a pénz elindít az életben. Csak valaki mesélje el hogy megy ez. Én leszek a női oldalon. Nem fáj nagyon?
2017. márc. 15. 14:06
13/21 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt, én élveztem
Csak lazulj el... mondjuk segítene ha te is akarnád... legalább valamennyire... lehet a végén megkedveled :D
14/21 anonim válasza:
Oltari kamu:'D 1-2 havonta erdekes modon mindig felbukkan egy gazdag meleg aki milliokat szor olyanra amit legroszabb esetben is meguszna 30ezerbol egy atlagos ferfi prostira. Hihetetlen mennyi gazdag raeros meleg van akinek szornivalo millioi vannak:'D
15/21 anonim válasza:
És gondolod, hogy majd meg tudsz állni 2 millánál ???
16/21 anonim válasza:
Add meg neki a számomat,én 1 milláért is odaadom neki!:D
17/21 anonim válasza:
2 millióért leszek heteró is:D
18/21 anonim válasza:
Szerintem kamu, de ha nem, úgy megadhatnád a munkahely elérhetőségeit...
19/21 anonim válasza:
Csak aztán nehogy megpakoljon, s te meg csak a hátsód maszírozgasd, minden fitying nélkül!
20/21 anonim válasza:
Kérd el előre a pénzt vagy legalábbis a felét. Előtte pedig otthon ujjazd meg magad minden este, hogy kapj egy kis ízelítőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!