Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Abszolút heteró vagyok, de ki akarom próbálni a szopást. " Hogy mi?!
#9 nem is az a baj hogy kipróbálná hanem hogy úgy kezdi hogy "én abszolút heteró vagyok" ami úgy tűnik nem igaz :D
Tőlem is kérdezték bi vagyok-e, mondtam hogy eddig csak pasival voltam de lehet egyszer megpróbálnám csajjal szóval nagyjából vagyok heteró egy kis kíváncsisággal/kilengéssel :D
Kedves Kérdező!
A szexuális irányultság nem osztható be csak heteró, biszex, illetve homoszex kategóriába. Ez sokkal összetettebb dolog, az emberek többsége a heteró és biszex között helyezkedik el. Lásd: Kinsey skála.
Sajnos az emberek többsége, főleg a fiataloknak képtelen saját maga előtt is felvállalni szexuális irányultságát. Félnek a társadalom megvető tekintetétől, félnek attól hogy mi lesz velők, ha a saját neműk fogja csak érdekelni. Ezért saját maguknak is hazudnak, és ezeket a hazugságot el is hiszik, sőt holtig állítják, hogy ők már heterók, és csak néha csinálják saját nemükkel. A legfőbb oka maga az önismeret, illetve érzelmi intelligencia hiánya, hiszen nem képes felismerni, megérteni és elfogadni érzelmeit, vágyait.
Nagyon kevés teljes heteró ember van, ezért is találni rengeteg embert akik tényleg csak kíváncsiak, és csak egy alkalomra próbálnák ki saját neműkkel. És ezután csökken is a vágy. Persze erősödhet is.
Üdvözlettel,
A. Pszichológus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!