Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti benne lennétek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti benne lennétek?

Figyelt kérdés
Ti benne lennétek olyan kapcsolatban amiben nincsen szex, csupán az érzelmek és az együttlét? Vagy nagyon fontos a szex?

2017. márc. 13. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az is jó lenne a szerelmemel.
2017. márc. 13. 20:38
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Ha mind ketten Aszexuálisak lennénk akkor igen. Viszont az kizárt, hogy két egészséges ember akik szerelmesek szeretik egymást nem kívánják meg a másikat. A szex a szerelem és az érzelmek egyfajta kimutatása.. Nem lehet elnyomni a vágyat se az érzelmet. Szerintem. 23 L
2017. márc. 13. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Hát én személy szerint nem igazán ..a szex az fontos és ha a párod nem kapja meg tőled,akkor valószínüleg máshol keresi majd.Az meg ugye megcsalás ès akkor meg már nem lesz bizalom. Bizalom nélkül meg nem sok értelme van egy kapcsolatnak. De ez csak az én véleményem.
2017. márc. 13. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én kifejezetten örülnék neki, viszont a csókokat nem tudnám elhagyni, viszont igazán örülnék egy olyan személynek, aki valóban szeret, és nem csak a szexre kellek. Egy olyan ember, aki szerelmes belém, és nem az számít neki, hogy megfektessen, hanem, hogy vele töltse minden idejét.

18/ll

2017. márc. 13. 20:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2017. márc. 14. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!