Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lányoknak mi tetszik bennem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak mi tetszik bennem?

Figyelt kérdés
Mostanában azt veszem észre hogy leállnak flörtölni a lányok velem vagy az idősebb nők, ha úgy van szemezés és a jó bevált mosoly is összejön és akkor vissza is kapom a mosolyt ami jól esik. :) Nem tudom mitől lehet, talán jobban adok magamra hajamat is rendbe rakom pedizni járok el meg ilyenek, olyan Ádámos vagyok mint a barátok közben. :D Ettől függetlenül melegként nem idegenkedek ettől szívesen veszem és flörtölök lányokkal-. 26 éves szingli srác vagyok, de egy lánnyal is eltudnék akár képzelni egy szorosabb baráti viszonyt de úgy kapcsolatot kevésbé. Nem undorodom egyáltalán egy lány testétől mert szerintem épp olyan szép tud lenni egy lány teste mint egy férfié. Veletek is volt hasonló szitu?
2017. márc. 7. 16:32
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja igen és meleg pasi vagyok.
2017. márc. 7. 17:08
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Igazságtalan az élet... egy meleg férfire több csaj tapad, mint rám..
2017. márc. 7. 17:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan vagy, amilyenhez hasonlítod magad, akkor egyszerű a képlet. Férfias, ám mégis lágy vonások, legömbölyített formák, nem túl markáns színharmónia, ápolt, szóval olyan meleg, puha benyomást keltő. De látod, ez mindkét nemnek tetszik.
2017. márc. 7. 18:04
 4/8 Ramone ***** válasza:
0%
Te nem akarod megdugni őket mert búza vagy ... Ilyen egyszerű... Neked nem kell kènyszeresen "tetszeni" mert nem vagy cèlközönsèg
2017. márc. 7. 18:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon világos, hogy valójában mit is akartál kérdezni.
2017. márc. 7. 19:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Jaj hát én így mentem szűzen férjhez:)

....

Azóta is hùz" a férjem,hogy neki nem kell féltékenykednie - mert aki rajta kívül nekem megtetszik az úgy is meleg......xD

2017. márc. 7. 19:31
 7/8 anonim ***** válasza:
85%
Egyetertek az #5-el, nem csak fenyezni akartad magad?
2017. márc. 7. 19:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem rendszeresen előfordul már tinikorom óta. :D Sok bajom is volt mert a csajok éppen aktuális kanjaik mindig meg akartak csapkodni. :D :D :D
2017. márc. 8. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!