Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan! Lehet a heti 2-3x anális szextől van? Ez nem urban legend? Kezdem úgy érezni hogy nem műkszik jól a záróizmom. Pl nem tudom a púzást visszatartani és van hogy vonalkódos lesz a nadrágom ha wc-zni kell és nincs a közelben:S
Lehet, a szerszám méretétől és tőled is függ. Lehet a te izomzatod ott kevésbé 'rugalmas'. Van akinek a bicepsze nyeszlett, van akinek... senki sem tökéletes.
Ajánlok egy kis szünetet, vagy álljatok rá heti 1x-re. A szex nemcsak anál. Nézd meg, 1 hónap után van-e javulás, ha nincs, akkor doki.
Miért, akinek fültágítója van nem tágul ki a füle?
Oké, hogy izom, de nem pont olyan, mint a bicepsz.
Olvass utána meg fordulj orvoshoz.
Nem olyan, mint a bicepsz igen:D ezen jót nevettem. De a hasonlatba belefér - de írhattam volna azt is, hogy valakinek gyorsabban nő a haja, valakinek meg érzékenyebb a szeme.
Egy bitang rugalmas, gyakran használt és erős, edzett izomról van szó. A fültágítós hasonlat viszont nem helyt álló teljesen. A füled feladata nem a tágulás és összehúzódás.
Nem, nem olyan mint a bicepsz, az ugyanis teljesen harántcsíkolt izom; a végbélnyílás pedig egy harántcsíkolt és egy simaizomgyűrűből áll. Belül van a simaizomgyűrű, kívül a harántcsíkolt. Ez a kettősség biztosítja az akaratlagos széklettartás képességét. Ha ezzel gond van, az nem feltétlenül az análtól van, számtalan dolog okozhatja. Orvossal meg kell nézetni.
16/passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!