Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg kérdés, szerintetek fog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg kérdés, szerintetek fog keresni?

Figyelt kérdés
Hétvégén összejöttem egy számomra nagyon szimpatikus,nálam kb 10 évvel fiatalabb pasiba,de ez mondjuk lényegtelen :) .Az egyik budapesti szaunában ismerkedtünk össze,kb fél-egy órát töltöttünk együtt.Ő 2szer is elment ezalatt,ebből gyanithatóan jól érezte ő is magát velem.A végén kicsit elbeszélgettünk,ilyen egyszerü kérdések ki hol dolgozik mit csinál stb,annyit tudok róla hogy a Mávnál van,nagyon diszkréten kezelte a kilétét.Mondtam neki hogy szivesen látnám még valamikor,ha ő is ugy gondolja cseréjünk számot,facebookon nevet stb.Rögtön a facebookos kamu profilját ajánlotta fel,amit csak szexkapcsolatok céljából hozott létre,kamu névvel,semmi képpel róla,azt ott helyben közölte is.Elfogadtam a kért barátságot,remélve azon az oldalon tartjuk a kapcsolatot.Én Budapestről 250 km-re lakom,mondtam neki havonta 2-3 feljárok a fővárosba.A facebook oldalát ritkán használja,tavaly posztolt valamit meg most vasárnap.Hétfőn irtam neki de még nem lépet be az oldalára,azt személyesen mondtam akkor neki legközelebb 2 hét mulva jővök Pestre.Na kicsit hosszúra sikeredett a kérdésem körüli leírás,szerintetek van esély hogy láthassom még??Az az érzésem hogy házas,vagy nem tudom mi mert nagyon diszkrét volt velem szemben,nem keresek párat de nagyon szeretnék találkozni vele,szerintetek fog jelentkezni még valaha???
2017. febr. 23. 17:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer tali egy szaunában, kamuprofil..hát szerintem ez tipikus egyalkalmas szex volt.
2017. febr. 23. 20:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Nos,2 hete találkoztunk megint.Sajnos sokat dolgozik,én több időt szerettem volna vele tölteni,hivogattam,írogattam neki ezzel elriasztva megamtól.Nem első alkalommal fordul elő ilyesmi velem,általában a partnereim eltünnek egy ideig de utána mindig ők keresnek meg de akkor már késő,kiszeretek belőlük.
2017. márc. 20. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!