Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az esély, hogy az osztályomban a 27 fiúból nem én vagyok az egyetlen aki nem hetero? 18/F
10% az arány, szóval még egy-kettőre számíthatsz.
De az lehet három vagy akár nulla is. Kicsi a minta, itt még nagy a szórás.
Arról már nem is beszélve, hogy nem mindenki meri vállalni.
Szerintem rajtad kívül még 1 vagy 2 lehet az osztályban.
Általános iskolában voltunk kb 12-en fiúk, ebből 3-an lettünk melegek :D
Középiskolában viszont a kb 15 fiúból csak én voltam meleg (tudtommal).
A statisztika amúgy eléggé becsapós. Pl általános iskolás koromban is volt 1 biszex osztálytársam és középiskolában is volt 1 meleg srác, mindkettő kb 25 főből. (legalábbis róluk tudtam) És ez még kb-ra beleillik a statisztikai adatokba. Erre most az egyetemen a 9 fős évfolyamunkon itt vagyok én melegként és rajtam kívül 3 biszex csaj. A teljes populációban pedig kétlem, hogy 44% lenne a lmbt emberek aránya. Erre a kérdésre nem igazán lehet válaszolni, mert több tényező is befolyásolja. Van valamennyi esély rá az biztos.
21/F
Ha magamból indulok ki akkor 18 éves iskolás koromban magamról sem tudtam, hogy biszexuális hajlamom lesz/van.
Kb 20 éves koromtól kezdett érdekelni, javarészt a twink fiuk.
Statisztika ide vagy oda, lehet van több olyan is aki esetleg később jön rá, vagy magának sem valja be, hogy hajlama van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!