Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nagyon perverz?
Ha ezeket súgnám a barátom fülébe szex közben: "ohhh (neve)" | "a tiéd vagyok" | "tégy a magadévá"
Igazából nincs barátom, és még szűz vagyok, szóval bizonytalan vagyok e téren, ezért kérdezem. Ti mit szólnátok, ha ilyeneket hallanátok aktus közben?
dehogy perverz :D
teljesen normális
nem az.
Ez viszont undorító és perverz.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-ka..
Nem perverz, vannak ennél vadabb dolgok is. Trágár alpári módon mondani mit tegyen veled pl. "Kúrd szét a p!n@m te állat!" és társai. :D
De ha szűz vagy, akkor jó tanács. A szex nem színjáték, ha ez tör fel belőled, hogy ezt akarod mondani neki mert ez rád is izgatóan hat, meg tudod, hogy rá is úgy fog akkor mondd. Egyébként az jöjjön ki belőled (sóhaj, nyögés, nyöszörgés, szerelmes szavak alpári vadulás) amit éppen ott akkor érzel és jól esik.
Köszönöm a válaszokat! :)
De pont ezaz, hogy ha rá nem hat izgatóan, mert érzelmesebb, gyengédebb, mintsem hogy ilyeneket akarjon hallani, vagy nekem mondani hasonlókat. Kicsit talán prűd vagyok, és nehezemre esik ilyet mondani, vagy tenni dolgokat, de azért mégis eszembe jut, ha fantáziálok... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!