Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a prosztatát érzékennyé tenni, úgymond "tréningelni"?
Nekem a prosztatám nem érzékeny. Ujjazni nem szoktam magam, és anális szexben is csak párszor volt részem.
Viszont szeretném átélni én is azt, amikor valaki csak a prosztata izgatásától elélvez, mert elvileg az jóval intenzívebb, és tovább tart kicsivel. Vagy akár elélvezni attól, hogy análisan belém hatol valaki, sokan képesek ettől elélvezni.
Milyen módszerek vannak arra, hogy a prosztata érzékennyé váljon, és jól essen az anális szex vagy ujjazás? Az elején mindig azt gondolom, hogy fájni fog, meg fura érzés lesz, ha valaki ujjaz, vagy ha én próbálom ezt meg.
Ti el tudtok élvezni szimplán az anális szextől kézi rásegítés nélkül?
Vagy ha valaki izgatja ujjal a prosztatát.
Gondolom emiatt nem élvezem az anális szexet sem. :(
Amúgy ha számít: 23/F
párszor élveztem már el attól hogy izgattam a prosztatám
Sokkal intenzívebb az orgazmusom de csak ujjazni is szeretem magam vagy ha más csinálja
Mennyivel intenzívebb amúgy így?:) Ujjazástól lehet érzékenyebb?
Milyen érzés a kézi maszturbálás miatti orgazmushoz képest a prosztatás orgazmus?
A baratomnak szoktam csinálni, és mindig óriásit élvez tőle. Eleinte kellett a keze is, de elég jól"kiismertem" és már csak az ujjaimra van szükség:) amúgy azt mondta, hogy teljesen más, mint szexnél, sokkal bizsergetőbb.
22L
én is sokszor próbáltam magamnak, ujjazással, műbrokival, prosztatamaszírozóval, de még nem sikerült elmenni, pedig nagyon szeretnék (vagy csak attól, h valaki megdug)
taláb a műbroki volt mg olyan, h talán mintha ebből lehetne valami, ha bírnám a tempót még 20 percig :D de nem jött eddig össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!