Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lehet a prosztatát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet a prosztatát érzékennyé tenni, úgymond "tréningelni"?

Figyelt kérdés

Nekem a prosztatám nem érzékeny. Ujjazni nem szoktam magam, és anális szexben is csak párszor volt részem.

Viszont szeretném átélni én is azt, amikor valaki csak a prosztata izgatásától elélvez, mert elvileg az jóval intenzívebb, és tovább tart kicsivel. Vagy akár elélvezni attól, hogy análisan belém hatol valaki, sokan képesek ettől elélvezni.

Milyen módszerek vannak arra, hogy a prosztata érzékennyé váljon, és jól essen az anális szex vagy ujjazás? Az elején mindig azt gondolom, hogy fájni fog, meg fura érzés lesz, ha valaki ujjaz, vagy ha én próbálom ezt meg.

Ti el tudtok élvezni szimplán az anális szextől kézi rásegítés nélkül?

Vagy ha valaki izgatja ujjal a prosztatát.

2017. febr. 2. 22:20
 1/9 A kérdező kommentje:

Gondolom emiatt nem élvezem az anális szexet sem. :(

Amúgy ha számít: 23/F

2017. febr. 2. 22:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ezt ki kell ismerni ujjazással meg sok síkosítóval.Csak te érzed,hogy mi a jó.
2017. febr. 3. 00:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a prosztatavibrátor sokkal jobb, mint az ujjazás, én azt ajánlom. Kifejezetten szeretem, ha van a fenekemben valami, de nekem is csak párszor sikerült análisan elélvezni.
2017. febr. 3. 07:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

párszor élveztem már el attól hogy izgattam a prosztatám

Sokkal intenzívebb az orgazmusom de csak ujjazni is szeretem magam vagy ha más csinálja

2017. febr. 3. 07:22
 5/9 A kérdező kommentje:

Mennyivel intenzívebb amúgy így?:) Ujjazástól lehet érzékenyebb?

Milyen érzés a kézi maszturbálás miatti orgazmushoz képest a prosztatás orgazmus?

2017. febr. 3. 08:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A baratomnak szoktam csinálni, és mindig óriásit élvez tőle. Eleinte kellett a keze is, de elég jól"kiismertem" és már csak az ujjaimra van szükség:) amúgy azt mondta, hogy teljesen más, mint szexnél, sokkal bizsergetőbb.

22L

2017. febr. 3. 09:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Simán prosztataizgatástól azért nem olyan egyszerű elélvezni ha más inger nincs. Lehet, de gyakorolni és tanulni kell. Nem ciki ha kézzel rásegítesz közben.
2017. febr. 3. 09:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Várok PM-eket! :P 21/meleg/uni
2017. febr. 4. 11:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

én is sokszor próbáltam magamnak, ujjazással, műbrokival, prosztatamaszírozóval, de még nem sikerült elmenni, pedig nagyon szeretnék (vagy csak attól, h valaki megdug)

taláb a műbroki volt mg olyan, h talán mintha ebből lehetne valami, ha bírnám a tempót még 20 percig :D de nem jött eddig össze

2017. márc. 22. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!