Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak utcán travi prostik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak utcán travi prostik?

Figyelt kérdés
2017. febr. 1. 16:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak.
2017. febr. 1. 16:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hogy hol keresed.
2017. febr. 1. 16:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak.
2017. febr. 1. 17:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
hol vannak?
2017. febr. 1. 18:43
 5/9 anonim ***** válasza:
42%

Az élményt bármikor eladnám neked amí egyszer így történt velem és az első egyben utolsó útszéli kalandom.

Akit érdekel olvassa el de szólok nem lesz happyend!

Megáll ablak le mi mennyi punciba nincs mert fáj neki csak anál de azon az áron,hülye leszek nem kihagyni. Beszállt szabadidőnadrágomból elő vettem elkezdte verni,majd mikor megálltam már szopta is,profi volt ,király gondoltam új szokásom lesz mert ilyen jót nem kaptam még,oké kiszálltunk vissza felszopott gumi fel és jött a seggbe kukiii,brutális volt,majd rutinból kivettem hogy a puncihoz simítsam de akadályba ütköztem majd kézzel igazítva a bugyiján ami nem a bugyija volt amiben azt hittem elakadtam hanem ugyan az volt neki mint nekem, ekkor hányva élveztem el, és mondtam neki hogy itt hagyom ha nem adja vissza a pénzt.

Szörnyű volt,akkor élveztem addig a pillanatig!

2017. febr. 1. 19:01
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
irigyellek...
2017. febr. 1. 19:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#5 ez rohadt vicces voltXDD feldobtad az estémet:'DDD
2017. febr. 1. 21:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha kell,akkor itt vagyok.
2017. febr. 2. 11:24
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
,,hányva élveztem el" te hülye vagy b*meg XDDDDD gyakorikerdesekre jövök röhögni már egy hete XDDDD másra úgyse jó
2017. febr. 2. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!