Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagyok? Nem jön be a szex lánnyal. Egyszerűen nekem jobban bejön a masztizás. Vagyis, beteszem a csajnak és nem érzek túl intenzíven semmit. Azonban az öcsém egyik barátja, aki meleg kiverte nekem és az rohadt jó volt.18f
Figyelt kérdés
pedig nem is izgulok a fiúkra. mondjuk arcra ő aztán marhára nem fiú. de nem is ez a lényeg. hanem hogy nem jön be ha beteszem. egyszerűen nem érzek semmi intenzitást. és még dolgoznom is kell vele....
még mielőtt pedónak hisztek az öcsém 13 a barátja pedig 14 és fél, és nagyon érett, meg aranyos ... szal no para. És csak én tudom hogy meleg. még az öcsém sem :D
2017. jan. 31. 20:00
11/12 anonim válasza:
Na én nem 14 éves vagyok, annál kicsit több. :D Az biztos, hogy nehéz megállapítani. Most akkor egyikre se izgulsz? Egyáltalán öcséd barátján kívül volt más kalandod sráccal? Szerintem erre a kérdésre azután térj vissza, hogy már túl vagy az első fiús behatolásodon is.
12/12 anonim válasza:
Nem vagy meleg. Ezt angolul úgy hívják, hogy death grip syndrome. A lényege, hogy a sok maszturbációval hozzászoktatod az agyad ahhoz, hogy csak az legyen jó érzés, amikor kivered magadnak v. esetleg más kiveri. A vaginális (+ orális + anális) szextől meg már el sem tudsz menni, mert az egyszerűen más érzést nyújt, mint amihez hozzá vagy szokva.
Info angolul:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!