Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek ha egy lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha egy lány ruhába öltözött fiú nekem aranyos, aki lánynak néz ki akkor ferde vagyok? A farka nem izgat és nem is gondolkodom rajta, csak pl aranyos az arca meg szép úgy egybevéve.

Figyelt kérdés
2017. jan. 24. 16:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%

Panszexulalitás? Énis az vagyok.

L

2017. jan. 24. 18:02
 12/22 anonim ***** válasza:
6%
" pl maximum egy csók" ... Tehát lesmárolnál egy srácot, mert tetszik, de úgy gondolod, hogy ettől nem vagy homár?
2017. jan. 24. 18:08
 13/22 anonim ***** válasza:
78%
Tiszta szőrös a srác karja a képen ha megnézed. Nemtudom hogy látnád őt lánynak. Mégha egy Bailey Jay-re mondtad volna hogy beindít akkor nem néznélek homárnak, de így...:dd
2017. jan. 24. 19:13
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Kaphatok ilyen képeket tőled privátban?
2017. jan. 24. 19:53
 15/22 A kérdező kommentje:
mintha a csajoknak nem lenne az csak leborotválják.... sztem a fiú cuki. ennyi. de nem indít be...
2017. jan. 24. 19:54
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire ellenevagy, es "tudod" h nem indit be, egyaltaoan minek tetted fel a kerdest? Ha olyan biztos vagy magadba:D

Megy a vedekezes ezerrel, nehogy megseruljon a kis "hetero" énképed mikor szembesulni latszassz a valosaggal h bejon egy lanynak oltozott fiu (aki szerintem se nez ki am lanynak, foleg arcra nem..) szoval vicces:D imadom az embereket,h kepesek tagadni aztis ami nyilvanvalo, meg onmaguk elott is:D

2017. jan. 24. 22:14
 17/22 A kérdező kommentje:
miért? te hogy látod? mi az igazság? de tényleg nem izgat szexuálisan csak ilyen aranyos kis pofit nem sokat látni. és sztem lányos.
2017. jan. 24. 22:17
 18/22 A kérdező kommentje:
meg az ujjacskái is tetszenek, szerintem nagyon édes és tuti aranyosan csókol.
2017. jan. 24. 22:20
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon cuki a srác szerintem is. És bocsi, de csöppet sem néz ki lánynak. Lányosnak lehet hogy lányos, de nem néz ki akkor sem lánynak. A további őrlődést megkímélve egyszerűbb lenne, ha beismernéd saját magadnak, hogy a lányok mellett bizonyos fiúk is vonzanak. És nem, nem vagy ettől ferde (tudom sokan ezt használják, de én se érzem magam ferdének csak azért, mert meleg vagyok...), csak biszex. Hidd el egyszerűbb lesz neked is, ha elfogadod, sokkal boldogabb leszel, mintha folyamatosan csak tagadnád. :)
2017. jan. 24. 22:48
 20/22 A kérdező kommentje:
Mivel egy ilyen gyönyörű lányos fiút (aki szerintem akkor is lánynak néz ki teljesen) soha nem lesz az enyém, biztos h nincs akkora mázlim, így nem hiszem h bármit is be kéne ismernem, mivel a farka nem vonz, és nem is gondolkodom rajta semennyit, és mivel soha nem lesz lehetőségem megtapasztalni hogy beindítana e máshogy is ígyy semmi értelme itt biszexnek beállítani. mellesleg meg teljesen olyan mint egy lány, így lehet meglátnám a farkát kiábrándulnék.
2017. jan. 24. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!