Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nektek milyen öreg fiúk az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen öreg fiúk az ideálisak?

Figyelt kérdés
Nem a 60-70 évesekre gondolok,hanem,bármilyen korra.Nektek melyik jön be?

2017. jan. 21. 18:40
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lusta utánna nézni,én úgy tudom,hogy 16,magamnak hiszek,és nem neked.Ha te nem hiszed,te nézz utánna!
2017. jan. 28. 19:54
 22/26 anonim ***** válasza:
95%
Az imént másoltam be a jogszabályt értelmezhető formátumban. Nem én találtam ki. Ha elolvastad akkor vélhetően nem sikerült értelmezned. Én eddig is tisztában voltam a tényekkel, de rákerestem, csak azért, hogy veled is megosszam és tudassam, hogy rosszul tudod. Te ezek után te még mindig mindig nem hiszed el És továbbra is lusta vagy utána nézni. Hivatkozhatsz arra, hogy te máshogy tudod, de ettől még nem lesz igazad...
2017. jan. 28. 20:36
 23/26 A kérdező kommentje:

Nem vagyok lusta,ha akarok utánna nézek.Csak itt egy probléma van,hogy nem akarok,és nem is fogok,elmondtam,nem neked hiszek,mert nem rég utána néztem,és nekem mást dobott ki,és egy barátom ugyan ezeket elmondta.Ne haragudj,ha durva voltam,de inkább hiszek egy barátnak,mint egy vad idegennek,bárkinek is van igaza!Én a barátomnak hiszek,és nem kell más belátásra bírnod,mert ezek után,hogy lustának neveztl,úgy sem fogsz.Nem nagyon érdekel,hogy te mit hiszel,vagy,hogy mit másoltál be ide.

Úgy,hogy kérlek,ezt hagyjuk abba,nem szeretnék vitát szítani,úgy,hogy te se tedd meg kérlek,mert a szabályzat kiírja:

"Ne menj bele felesleges vitákba! Ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül, illetve válaszd a lefele mutató kezet az értékeléshez! A kötözködő embereket ez jobban bosszantja, mint ha válaszolsz nekik! Ha valaki nyomdafestéket nem tűrő hangnemben válaszolt neked, akkor inkább jelentsd az info(kukac)gyakorikerdesek.hu-n, mint hogy magad próbálod megoldani a helyzetet, és magad is minősíthetetlen hangnemben kezdesz társalogni!"

Ha most,te nem hiszel nekem,hogy ezt innen másoltam,nem érdekel,ha szeretnél keress utánna,ha nem szeretnél ne tedd,én nem vagyok erőszakos ember,nem próbállak más belátásra bírni.Ha nem keresel rá,én nem lustázlak le,nem olyan vagyok mint te.Kérlek,itt hagyjuk abba.

2017. jan. 28. 22:33
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Undorito ha valaki kepes ragerjedni es felizgulni felnott letere egy 14 even alulira. Azert tudatok mar hova akarjatok betenni a kolbaszt fiuk!
2017. jan. 29. 05:27
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mondta egy haverom, hogy lehet embert ölni. Meg szerintem is lehet. Akkor lehet ha már ketten mondjuk 😂
2017. jan. 29. 08:46
 26/26 A kérdező kommentje:
Tudom,undorító,inkább hagyjuk rájuk,az ő ízlésük,nem kell foglalkozni velük,kivéve ha nem akarsz.
2017. jan. 29. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!