Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinikorban nagyon sok srácnak ilyen felizgult kuki szaga van, nem tudom ezt megfogalmazni, hogy mihez hasonlít. Öcsém mikor serdült nagyon sok haverja jött át, elvileg csak wow-oztak de mikor bementem a szobába mindig ott volt az a jellegzetes szag.
Egy felnőtt férfinak attól függően hogy meddig állt a gatyában a szerszáma, enyhe ondó illata van. Az íze pedig ugyanolyan, mintha bekapnád bármelyik testrészedet, akár az ujjadat. Sima bőr íz. A tetején pedig sós váladék.
2017. jan. 20. 00:43
2/8 anonim válasza:
Miért nem próbálod ki?
2017. jan. 20. 00:52
3/8 anonim válasza:
vér ízű, mivel harapdáljuk és kisebesedik
2017. jan. 20. 00:57
4/8 anonim válasza:
Nagyon finom. Én pl amikor arra kerül sor, hogy valaki megakar szoptatni, és előveszi, már az illatától is önkénytelenül nyílik a szám és várom hogy betegye.
21/F passzív BI
2017. jan. 20. 01:02
5/8 anonim válasza:
Az íz meg az illat összefoglalóan az aroma. Az íz általában semleges, enyhén sós, mivel verejtékmirigyek minden hámfelületen vannak és a testben levő NaCl a nyálkahártyák váladékában is megjelenik. Esetleg lehet enyhén keserű, ha vizelet és egyéb váladék maradvány található rajta, de ez hamar eltűnik. Az illat az összetettebb dolog, mert nem feltétlenül csak magáról a hímvesszőről származik, hanem a környező bőrfelületen (beleértve a herezacskó, a gát és az ánusz tájékát is) található verejték és illatmirigyek működésétől is. Ezek a mirigyek serdülőkorra kezdenek el működni, ekkor változik meg semlegesről jellegzetes (feromonokat is tartalmazó) illatra. A bőrön levő baktériumok ugyanakkor a bőr legfelső elhalt rétegéből, a verejték anyagaiból, a faggyúból, széklet maradványokból táplálkoznak és azokat bontják, miközben esetenként kellemetlen áporodott, sokszor lábszagra emlékeztető vajsavat is termelnek. Így egy illat (szag) keverék jön létre. Frissen mosott bőrnek kellemes semleges illata van, a termelődő friss verejték és a apokrin mirigyek váladéka kifejezetten vonzó, erotizáló hatású. Ez azonban aránylag gyorsan képes büdössé változni, ha a bőrbaktériumok intenzíven dolgoznak. Egy bepállott, izzadt, a széklet maradványokból származó indol és szkatol vegyületek bűzével keveredett szag kifejezetten visszataszító, undort keltő.
2017. jan. 20. 11:21
6/8 anonim válasza:
#5 Nahát, ez jó kis szakdoga téma lenne! xD
2017. jan. 20. 11:25
7/8 anonim válasza:
nekem a rakott krumplira hasonlít :)
21/F
2017. jan. 28. 18:07
8/8 anonim válasza:
Attól függ, mennyi ideje mosták utoljára...
Viccet félretéve, engem esküszöm, hogy garnélarákra emlékeztet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!