Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert morzsolodnak le mindig az emberek?
Figyelt kérdés
Altalaban a kovetkezo a szituacio:
Felvesszuk egymassal a kapcsolatot
Aztan beszelgetunk
Jobb esetben nagyon jol kijovunk egymassal, megy a duma hogy jaj szexi vagyok, meg igen te is bejossz, kolcsonos szimpatia
Ha egy idő után nem találkoztok, megszűnik az érdeklődés. Egyébként úgyis élőben dől el minden.
2017. jan. 19. 23:59
2/10 anonim válasza:
Ha nincs közös téma, érdeklődési kör, valami.. gyakran abbamarad a beszélgetés, miután lemennek a kötelező körök.
2017. jan. 20. 00:01
3/10 anonim válasza:
Teljes mértékben egyetértek az előttem válaszolóval. Rendben van, ha interneten ismerkedsz vagy itt veszik fel a kapcsolatot az emberek, de nem itt kell életben tartani, hanem az ÉLETBEN kell tartani. Ez nem a valóság, és az asztalnál szemben ülőt vagy az ágyban melletted fekvőt nem lehet "kiikszelni" akkor se, ha esetleg nem tetszik, amit kérdez vagy mond. :)
2017. jan. 20. 00:03
4/10 anonim válasza:
Egyetértek = mindkettőjükkel. Tehát a #1 és #2 válaszolókkal.
2017. jan. 20. 00:04
5/10 anonim válasza:
Talán túl sok idő telik el személyes találkozás nélkül.
Ha valakivel elkezdesz beszélgetni/ismerkedni, akkor érdemes vele minél hamarabb személyesen találkozni, lehetőleg néhány napon belül
2017. jan. 20. 00:09
6/10 A kérdező kommentje:
Hm igaz...mondjuk en azt vettem eszre, hogy az emberek tobbsege direkt tobb vasat tart a tuzbe, hogy aztan ha vmelyik nem jon ossze ott a kovetkezo
2017. jan. 20. 00:25
7/10 anonim válasza:
Közös pont, és gyakran motiváció hiánya.
Közös pont hiánya tiszta sor. Motiváció hiánya akkor is előfordulhat, ha valaki amúgy ismerkedni akar. Ráállt a netes ismerkedésre és várja, hogy majd valami jól megfogja.. de neten ritkán csap be a mennykű, és így hiába jön be a másik, különösebb motiváció nincs arra, hogy energiát befektetve randit szervezzünk.
Ha meg eleve nem ismerkedni (kapcsolatot keresni) akar az ember, hanem csak úgy justforfun új emberekkel beszélgetni, akkor veszett fejsze az egész, mert igazából nem is akar semmit a másiktól.
2017. jan. 20. 01:00
8/10 anonim válasza:
rengetegszer megesett mert én sokszor vágyom az újra xd megismerek valakit és ha bajön és van közös téma akkor szivesen ráirok főleg ha nyár van és nem az antiszociális időszak (egyetem xd) xd a közös téma érdeklődési kör meg ilyenek tartják egyben és ha nincs hát egyre távolabb kerül a 2 ember egymástól xd
2017. jan. 20. 03:27
9/10 anonim válasza:
17/F Alexnek hívták az exemet, senkit se szerettem nála jobban, interneten ismerkedtünk össze, 1 hónapig voltunk együtt, sosem találkoztunk, de imádtam őt, még ha nem is volt a közelemben, ugyan is több mint 350 km-re lakunk egymástól. szakított velem, azóta senkit nem bírok úgy szeretni mint ahogyan őt, mint ha ezt az érzést kiölte volna belőlem, ez most hosszú történet, a lényeg hogy a barinőmtől tudtam meg hogy összejött valakivel a közelében, és rá pár nappal mondta el nekem hogy "Bocsi, de én szakítani akarok veled, tényleg bocsi". Akárhányszor megismerkedem valakivel, és érzem legelőször, igaz halványan, de azt az érzést amit nála, másnapra teljesen eltűnik belőlem, és elhidegülök az embertől. Ez szerintem a szakítás miatt lehet. :( Szerintem veled is hasonló vagy rosszabb történhetett. :( Remélem még fogok tudni úgy szeretni mint akkor, többet nem ismerkedek neten mert eddig jó páran belém szeretek ,de aztán emiatt szakítottam is velük, vagyis jah, játszadoztam mint egy *@!?& :(
2017. jan. 20. 23:22
10/10 anonim válasza:
Azért nem lehetetlen ez. Nekem van 1-2 srác aki megmaradt. Az a nehéz, hogy a szex izgi maradjon. Én mindig olyat keresek aki legalább heti 1x ráérne, de mindenki csak mondja és a végén mégse... PEdig kényelmes mindnekinek. Csak ahogy írod is, mindenki mindig újat akar.... Ami nem gáz, de a régit attól még érdemes megtartani. Főleg, mert a tapasztalatom az, hogy 3-4 tali után sokkal jobban megy minden mert összeszoktok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!