Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz, hogy a biszexuális fiúk többsége egy idő után teljesen meleg lesz?
10:
De akkor folytasd amit elkezdtél kérlek és ne hagyd félbe.
A te szótáradban mit jelent magad felvállalása biszexuális férfiként a szűkebb heteró családod, az évtizedes heteró régi barátaid vagy a nőnemű párod előtt?
Szerintem előfordulhatnak ilyen esetek igen.
A biszexualitásnak is több "fajtája" van (azok alapján legalábbis, akiket én ismerek biszexeket)
-van aki csak nővel képes komoly érzelmi kapcsolatra, férfival pedig csak szexre. Ők a legtipikusabbak, velük lehet leggyakrabban találkozni a különböző internetes ismerkedéseknél: a külvilág felé mutatják a példás családapát és a hűséges férjet, közben pedig titokban pasikkal szexelnek. És mindezt a legnyugodtabb lelkiismerettel teszik mondván: a feleségével szemben az nem számít megcsalásnak, ha pasival történik....
-vannak olyanok, akik egyszerre képesek mindkét nemhez vonzódni mind érzelmileg, mind szexuálisan. Ők azok, akik egyszer nővel vannak komoly kapcsolatban, másszor pasival.
-olyanok is vannak, akiknek időnként változik az irányultsága: eleinte évekig szinte csak nőkhöz vonzódik, később csak pasikhoz, szerintem Te is ebbe a kategóriába tartozol.
"Ők a legtipikusabbak, velük lehet leggyakrabban találkozni a különböző internetes ismerkedéseknél: a külvilág felé mutatják a példás családapát és a hűséges férjet, közben pedig titokban pasikkal szexelnek."
Már bocs, de abból, hogy valaki mindkét nemhez vonzódik nem következik az, hogy meg fogja csalni a párját (akár nő a párja, akár férfi)! Aki megcsalja a másikat, az egy gerinctelen féreg, de ez ugyanúgy igaz a melegekre meg a heterókra is, nemcsak a biszexekre.
Az meg hülyeség, hogy mindenkinek az orrára kéne kötni, hogy biszex vagy. Igazából a párodnak is felesleges elmondani, ha találsz egy olyat, akivel úgy gondolod, életed végéig együtt tudsz/akarsz élni hűséges, monogám párkapcsolatban! Hiszen ha elmondod neki, hogy neked a vele ellenkező neműek is tetszenek, akkor csak beleülteted a bogarat a fülébe, és tisztára paranoiás lesz, és csak arra fog tudni gondolni, hogy biztos ő nem tud kielégíteni téged eléggé, és előbb-utóbb elhagyod vagy félre fogsz lépni. Holott ez egyáltalán nem biztos. De maga a tény, hogy ő azt hiszi, minden biszex valami szexmániás állat, aki mindenkit meg akar dugni, aki csak mozog tönkre fogja tenni a kapcsolatot. Szóval sokkal okosabb dolog ezt titokban tartani a kapcsolat jövője érdekében.
"Már bocs, de abból, hogy valaki mindkét nemhez vonzódik nem következik az, hogy meg fogja csalni a párját (akár nő a párja, akár férfi)!"
Egy szóval sem mondtam ilyet, én csak azt mondtam, hogy ők a legtipikusabbak. Ismerek olyan biszex pasit, aki a családja mellett annyit csinál, hogy chatelget 1-2 meleg barátjával úgy, hogy élőben nem is találkoztak, nem is akarnak, s szexelni eszébe nem jutna pasival, mivel a feleségét nem akarja megcsalni. Vannak ilyenek is természetesen.
De a nagy többség sajnos nyugodt lelkiismerettel szexelget pasikkal a családja mellett, rengeteg ilyet ismerek. persze akinek nem inge, ne vegye magára.
#13 -A te felfogásoddal mindenki lehet kibaxottul szabados erkölcsű,ledér ,csalár stb...lelkiismeret furdalás nélkül dugjunk akivel tetszik-mert "szererünk dugni" (?)
Ez nem csak aljas de beteg dolog is,ha valamit csinálsz vállald fel!
Lehet lepontozni:xD
#15 Téged megbuktattak szövegértésből a suliban, ugye? :(
Én MONOGÁM, HŰSÉGES kapcsolatokról írtam, te meg fűvel-fával dugásról beszélsz... Hogy jön ide az egyáltalán? Vagy a monogám, hűséges kapcsolatot gondolod aljas, beteges dolognak? :( Szerelembe esni beteg dolog? Hűségesnek lenni beteg dolog? Egy életet leélni egy partner mellett beteg dolog??? Atya ég, milyen világban élünk..... :(
Én úgy vagyok biszex, hogy
-nem járok LMBT-közösségekbe
-nem járok a melegfelvonulásra
-nincsenek meleg/bi haverjaim vagy ismerőseim, akikkel csak azért beszélgetek mert ők is olyanok (meg úgy általában sincsenek ilyen ismerőseim)
-tartós kapcsolatot, szerelmet nem tudok elképzelni férfival, utcán nem nézem meg a férfiakat
-ha nem vagyok tartós kapcsolatban, akkor előfordul hogy évente átlagban párszor alkalmi szexelek más férfiakkal
Ezért nem értem hogy ki előtt és mit kellene felvállalnom. Ha nővel van alkalmi szexem, azt sem szoktam külön "felvállalni" vagy beszélni róla annyira mások előtt. Oké, ha csinos csajjal szexelek azzal eldicsekszem a barátoknak. De akkor az lenne a "felvállalás" nekem, hogyha jóképű srácot dugok meg, akkor azzal is eldicsekszem?
"Oké, ha csinos csajjal szexelek azzal eldicsekszem a barátoknak. De akkor az lenne a "felvállalás" nekem, hogyha jóképű srácot dugok meg, akkor azzal is eldicsekszem?"
Pontosan. Ha azzal el bírsz dicsekedni, hogy egy csajjal szexelsz csak úgy, akkor legyen benned annyi vér, hogy ha pasival szexelsz, azzal is dicsekedj el. Ne tüntesd fel magad egy csajozós macsónak, mikor titokban te is kú*****atod magad....
# -Oké szereted a faxt -DE TITOKBAN !
Hát gratulálok. -Akkor az se zavar majd ha a jövendőbeli szerelmed egy lóval dugatta magát és kutyákat szopott le.....-csak te ne tudj róla.
Így lesz kerek' egy kapcsolat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!