Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jake8888 kérdése:
Szégyenlős vagy?
Figyelt kérdés
Szoktatok pucér képeket küldeni ha igen milyent?
21/F
2017. jan. 9. 01:33
11/16 anonim válasza:
Én soha!Nem mutizom mGm. 23/m/ffi
12/16 János Gilján válasza:
Nem vagyok szégyenlős, nyaron rendszeresen nudizom. Pucér képek vannak bőven a telómon és a feleségemnek szoktam küldeni őket. Netre nem rakom fel, de ha fenn lenne, az se hatna meg. Büszke vagyok magamra és maximálisan felvállalom bárki előtt.ha kell pucéran is. 36F
13/16 anonim válasza:
16 éves koromban a 18 éves csajom azt mondta, hogy amim van, azt nem kell szégyellni. Azóta ehhez tartom magam, bár mondjuk napi szinten teszek is róla, hogy ne kelljen. Az én koromban már egyébként sem szégyenlős az ember (58F).
14/16 anonim válasza:
Nem vagyok szégyenlős, és szoktam pucér képeket küldeni, ha úgy látom, hogy nem él vissza vele az illető!
15/16 anonim válasza:
Szeretek másokat meztelenül látni, s cserébe én sem vagyok szégyellős. Szoktam küldeni magamról küldeni meztelen fényképet, ha viszonzásul én is kapok. Netre csak olyanokat, ahol nem vagyok felismerhető, vagyis csak arc nélkül. De élőben sokkal jobb meztelenkedni, mint virtuálisan.
16/16 anonim válasza:
Teljes mértékben és minden vonatkozásban egyet kell értenem az előttem válaszolóval. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!