Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire felszinesek a melegek? Ennyire nem érdekli őket a másik érzelme csak a saját kielégülésük? 18bi/f
eddig volt 3 barátnőm, de mindben csalódtam, mert anyagiasak voltak és belőlem olyat akartak ami nem vagyok, egy védelmező, férfias valamit, ami nem vagyok. egyik arra is rávett hog vágassam le az emomat, pedig imádtam azt a hajam. már visszanőtt, és a kapcsolat is véget ért. úgy döntöttem fiúbal is megpróbálkozom. fel is regeltem egy elvileg normális társkeresőre, amit a melegek használnak, de hamar rájöttem, hogy nem minden úgy van ahogy az a tvben el van adva. tucatnyi vénség farkát kaptam meg üzenetben.... majd egy normálisnak tűnő férfi kezdett irkálni. én hittem neki, annyira normálisnak tűnt, majd találkoztunk, de amit megbeszéltünk, hogy randi és ilyenek mindent leszart, és meg akart dugni. majd nem engedtem, és hülyegyereknek nevezett és elment, de pár nap múlva írt, megbánta, kivékültünk, és úgy tünt minden jó. aztán jött egy randi, ami után megdugott... persze fájt rendesen de ez nem érdekelte, majd letiltott és eltünt.... na most ezt kaptam. érzelmileg tiszta zizi vagyokk, magam alatt vagyok, néha eszembe jut hogy megölöm magam. miért kell hogy ezt kapjam? sokat bőgök a napokban, iskolában sem voltam.
én egy 18 éves biszex emo/rocker gyerek (igen, még nem tartom magam felnőttnek) vagyok.
10:
És mondom, ha valaki meg tartósat akar igazán, az nem a 2. randin kezd el kefélni úgy, hogy ráadásul az az ember az 1. randin már egyszer megalázta, átba szta őt. (Mint ahogy a kérdezővel is történt.) Ez a kérdező balfa szsága, semmi más. Ha kedves akarsz lenni hozzá akkor ne mentegesd őt, hanem mondd el neki az igazat, hátha tanul belőle és legközelebb nem csinál ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!