Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az hogy a heterók...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a heterók sokkal jobban tetszenek?

Figyelt kérdés
Már egy heteróval előrébb jutok a beszélgetésben és bevallottam neki hogy szerelmes vagyok és még ő sajnálja hogy nem tudja viszonozni, és ugyan úgy beszélgetünk. Most egy meleggel még idáig sem tudok eljutni aki tetszik az csak szexet akar, de mi értelme az allando szexnek? 19/F

2017. jan. 2. 06:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez olyan, mint amikor a noknek van meleg baratja. Ellentetes nemu, tehat ranezesre tetszik, de megsem akar szexet senki. Nalad meg pont forditva. Azonos nemu, tehat ranezesre tetszik, de megsem akar szexet senki.
2017. jan. 2. 07:03
 2/3 teencurious ***** válasza:
100%

"Miért van az hogy a heterók sokkal jobban tetszenek?"

Mert mindenkinek az elérhetetlen kell.:)

"...,de mi értelme az allando szexnek?"

Szerintem semmi értelme sincs. Persze mindenki másképp gondolja a dolgot. Mindkét végletnek vannak előnyei és hátrányai.

Az érzés amikor egy olyan sráccal fekszel le akivel megküzdötettek egymásért és szívből szeretitek egymást az felbecsülhetetlen. Legyél türelmes idővel rád talál a tökéletes ember aki nem csak a szexért lesz veled. :)

18

2017. jan. 2. 07:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

sajnos nekem is soxor bejönnek a heteró srácok

ez van, esetleg kalandra lehet csábitani ha vállalkozó szellem

2017. jan. 5. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!