Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szerelmes vagyok, egyszerűen nem bírom, de bátorságom sincs bevallani neki? De lehet már sejti?
A legjobb haveromba iszonyat szerelmes vagyok. Ma is itt volt filmeztünk, és átöleltem, simogattam. Hagyta, és éreztem hevesen dobog a szíve, de az egészet passzívan tűrte. Később megkértem öleljen át ő, de visszautasította, megkérdeztem miért? De nem felelt, csak hallgatott. Utána ismét kezdtem ölelgetni, simogatni a lábát, már pár centi választott el a farkától... Ezeket mind engedte és semmit nem utasított vissza, sőt még meg sem szüntette a közeledésem.
Fogalmam sincs miért viselkedik így velem. Ha meleg lenne akkor ő is vissza ölelne, de ha heteró akkor nem engedné a közeledésem. Mit tehetnék, hogy végre megtudjam az igazat? Nagyon félek erről beszélni vele!
Pont így voltam ezelőtt pár évvel, szerelmes voltam a legjobb haveromba, akiről mindig is azt gondoltam, hogy ő is érez valamit..Filmeztünk, hozzá bújtam, hozzám bújt de egy idő után úgy éreztem nála itt kimerül ez a dolog. Csak élvezte, hogy van valaki aki szereti őt, akinek ő fontos, de sosem akart többet.
Aztán feladtam és megismertem a jelenlegi páromat aki meleg, és azóta is boldogan élek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!