Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha kiderülne rólatok hogy melegek/biszexek vagytok?
Nem akarok ide linkelni, de 1000 magyar és külföldi cikk van arról, hogy a nők 100% biszexnek születik, és 90% uk az is marad. És van egy 10% akikbe belenevelik, hogy csak a kuki jó..
Persze az 90% nem azt jelenti, hogy simán bármikor dugna nővel. Csak mondjuk részegen párszor belemegy. Benedvesedik más nőtöl, tud velók csókolozni.
És ez amúgy sima, egyszerű emberi szemmel is simán érhető, hisz a nők sokkal kecsektetőbbek külsőre mint a férfiak.(gyengéd test, szép formák, etc.)
Tehát, ha nő vagy, akkor ne is foglalkozz ilyennel.
Ha srác vagy pedig, akkor se bánd, ha nem tudsz ellene tenni, akkor ez van.. Ha félsz, hogy valaki bántana ezért, akkor neki ne mond el. Keress olyan társaságot is, akik ezt megértik elfogadják.
Engem nem igazán izgatna..
Biszex vagyok, es ha kitudódna akkor ez van...
Sose tagadtam azt hogy bi vagyok( csak azt hogy nem vagyok meleg) Manapság ha egy fiut a sajat oldala is érdekli akkor egybol "b*zi" vagy "homokos"-nak hívják. Az senkinek nem jut az eszébe hogy esetleg biszex..
De pl. Ha egy haverom(vagy akarki) nyiltan megkerdezné hogy biszex vagyok-e, nem tagadnam le.
16/F
elmennék a pridera és megdobálnám magam tojással.
mégis mi mit tennék ilyen hülye kérdést?. kiélem vagy elfolytom és boldogtalan leszek.
Rólam is tudják, hogy meleg vagyok. 5 barátom azóta nem beszél velem, tehát nem is voltak barátok. A maradék meg elfogadta és azóta is ugyanaz az ember vagyok, mint aki előtte voltam. :) Sőt azóta boldogabb vagyok.
28F
Igazábol én örülnék neki, felszabadulnék és végre élhetnék, akkor már nem érdekelne semmi, csak magamtol nem megy, plusz falun élek, itt ha kiderülne szó szerint elvinnének boszorkányégetésre és nekem kampec, az apám meg addig piszkálnák, amig elnem költöznek vagy nem végeznének magukkal szégyenükbe, nagyon rosz, hogy nem tudom lépni és itt hagyni mindent, de szeretem a családom, szüleim elváltak, tudom ha elköltöznék apám bele pusztulni, nehéz elszakadni, sajna van lelkiismeretem
21/fiu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!