Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszik, ha két fiú együtt van? Más lány is van ezzel így?
Figyelt kérdés
Oké, szóval megpróbálom kifejteni a dolgot. Az tény, hogy nem vagyok egy romantikus alkat, nem bírom a nyálas filmeket/könyveket és hányingert kapok az egymáson lógó pároktól. HETERO pároktól. Mert ha két srác csinálja ezt, attól egyszerűen elolvadok. Komolyan, minden annyival cukibb lesz, ha két fiú között történik. Imádom az ilyen témájú könyveket, filmeket, stb. és még az osztálytársaimat is shippelem, ha pl. két fiú egymáshoz bújik órán, úgy elpirulok, mintha velem történne ez. Néha aggódok, hogy ez mennyire boldoggá tesz, meg azon is, hogy ez normális-e... Megnyugtatna valaki, aki szintén hasonlóan érzi magát? 17/l2016. dec. 27. 13:13
11/25 anonim válasza:
nekem a legjobb barátnőm is így van, mint ti:D
20f/meleg és párom is van:D
12/25 anonim válasza:
Egy osztálytársam és egy évfolyamtársam is pont ilyen :D Szerintem ezzel nincs gond.
13/25 anonim válasza:
Ha szereted az animét ajánlom a Yaoi témát, nem mindegyik hentai és mint az ilyesmikre jellemző soknak jó kis története van.
15/25 anonim válasza:
Én is pont így érzek, szeretem a meleg témájú filmeket, de a yaoi animéket imádom. Ajánlom mindenkinek ;)
17/25 anonim válasza:
Szerintem ez azért van, mert ti lányok ezekre a fiúkra úgy néztek, hogy jajj ez milyen aranyos, meg hogy szeretik egymást, meg ez olyan különleges a számotokra, mert ez nem szokásos. Illetve valahol érzitek, hogy egy meleg kapcsolat sokkal harmonikusabb tud lenni mint egy hetero kapcsolat, pont az azonosneműség miatt. Jobban megértik egymast és valahogy jobban érzik mit akar a másik, és valahol hasonlóra vágytok, persze heteró kapcsolatban. Heteró kapcsolat is lehet harmonikus, de annyi mindenben képtelenség közös nevezőre jutnifiu-lány között mint fiú-fiú vagy lány-lány között. Sokkal hasonlóbb adott esetben a gondolkodásmód ami kevesebb nézeteltéréssel, konfliktussal jár. A lényeg hogy azért is tartjátok ezt szerintem aranyosnak mert valahol mindkét fiú is tetszik, illetvefőleg szerintem az a szikrázás és érzelmi töltet ami köztük van... Nincs ezzel probléma egyáltalán, sőt ez szerintem aranyos a csajoktól, lányoktól :) 25f/meleg
18/25 anonim válasza:
Én is csatlakozom :) Imádom amikor két aranyos fiú együtt van. És igen, én is szoktam az osztálytársaimat shippelni :D
16/L fujoshi :)
19/25 anonim válasza:
Pacsi mindenkinek 👋
Én is mindenkit shippelek :D 🌈👦❤👦
20/25 anonim válasza:
Pacsi 👋
Én is shippelek 👦❤👦
Már az is elég ha két helyes srác egymás mellett megy az utcán XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!