Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti voltatok HIV teszten?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti voltatok HIV teszten?

Figyelt kérdés

Ha nem voltatok miért nem? Kort is írjatok? Azért kérdezem, mert meglep, hogy milyen sokan nem. Pedig kéne néha. Ráadásul sokan azt hiszik a sima vérvételen kiszűrik pedig nem. CSak ha kifejezetten HIV tesztre mész.

Nekem alap ha szexhavert keresek, de sokan ezt gáznak tartják így nem lesz semmi. Pedig szerintem azért ez fontos.

2016. dec. 25. 12:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%

nem voltam, mivel nem járok egy srácról a másikra.

a jelenlegi barátomon kívül, 2 sráccal voltam még, azokkal is gumiban.

20f

2016. dec. 25. 12:03
 2/13 anonim ***** válasza:
71%

Én nagyon szeretnék menni de szüleim nem engednek :/ voltam már fiúval akiről nem sokat tudok és ezért kéne meggyőződjek róla, hogy nem kaptam e el tőle semmit. De még legalább 3 évet várnom kell..

15/f

Ja és Erdélyben lakok és a román nem az erősségem, szóval magamtól nem is tudnék elmenni sajnos

2016. dec. 25. 12:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Voltam, noha barátom a 2. srác akivel együtt vagyok, és mindig használok óvszert.

Viszont barátomnak volt 1-2 kalandja. Ő félt és nem mert egyedül elmenni.

25/F/A

2016. dec. 25. 12:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
voltunk nem rég, barátommal együtt mentem el. évek óta járunk de beparáztam és megkértem hogy menjünk el:D
2016. dec. 25. 13:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, voltam, még 16 évesen, most 18 vagyok.

Akkor azért voltam, mert az első barátomról kiderült, hogy amíg suliban voltam, addig ő folyamatosan másokkal dugott, ráadásul gumi nélkül, így mikor ez kiderült, első dolgom az volt, hogy elmenjek egy tesztre. Szerencsére negatív lett.

2016. dec. 25. 17:28
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Ez a teszt ingyenes?
2016. dec. 25. 18:42
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Voltam.
2016. dec. 25. 19:55
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

2-es válaszoló, akkor kérj meg egy olyan barátodat, aki jobban tud románul, és menjetek el vele. Nem kell hozzá szülői engedély 18 éves kor alatt sem, hogy elvégeztethesd a tesztet, főleg akkor nem, ha anonim szűrésre mész!

6-os: az anonim teszt mindenhol ingyenes, kivéve ha sürgősségi eredmény kell, akkor van ahol fizetni kell.

2016. dec. 25. 22:57
 9/13 A kérdező kommentje:
Angliában néznek szifiliszt és minden mást is. Itthon arról ki mit tud, hogy hol lehet ingyen mindent megnézetni. Mert erről viszont semmit nem találtam. Igaz én kint megcsináltattam mikor voltam az összeset. :)
2016. dec. 26. 10:39
 10/13 ftf1983 ***** válasza:
100%
A HIV-tesztben semmi extra vagy ciki nincs. HIV és szifilisz teszt mindenkinek ingyenes, annak is, akinek nincs TB jogviszonya. Mária utcában, Karolina úton, Auróra utcában HIV-et és szifiliszt együtt csinálnak ingyen. A vidéki helyek is megtalálhatóak a neten, de minden megyeszékhelyen van olyan hely ahol van anonim szűrés, de minden bőr és nemibeteg gondozóban lehet csináltatni tesztet. Magyarországon 16 éves kortól nem kell a szülőnek mennie, alatta kell szülői jelenlét és engedély az esetleges kezeléshez is.
2016. dec. 26. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!