Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy a korosztályom alig van felregisztrálva a ezekre az oldalakra?
Figyelt kérdés
Basszus amikor 15voltam 2012ben akkor nem volt egy 15éves sem, most meg 19evesek nincsenek, 1-2 talalni, ezzel szemben 15-16evessel meg dugig van a tarskeresooldal. Vicc...2016. dec. 11. 23:48
2/11 anonim válasza:
Allj fel a monitor elol es csajozz.
3/11 anonim válasza:
Elneztem a kategoriat. Akkor pasizz.
4/11 A kérdező kommentje:
Mond el hogy hogyan tesokam :D Nem látom a cuki pasikákon sehova irva hogy meleg. :/
2016. dec. 12. 00:19
5/11 anonim válasza:
tini koromban én is fent voltam. egyrészt azért töröltem magam mar jó 5-6 éve, mert nem lehet normális embert találni. másrészt mert párom van két és fél éve
7/11 anonim válasza:
Fel kéne vállalni a melegséget basszus... igy sose lesz pasid.. én felvállaltam magam de apám kitagadott emiatt és most intézetbe vagyok de megérte mert van pasim :)
8/11 anonim válasza:
Melyik oldalon vannak 15-16 evesek?
Sry csak mer én meg ilyet keresek😳
17/f
9/11 anonim válasza:
Minden oldalon van mindenféle, de amúgy én is anno azt éreztem, hogy csak az nicns amit én keresek. Sajnos amúgy az a baj, hogy nagyon furák Arrogánsak, linkek, stb. Annyi storym van, hogy csak na. Szomorú, hogy a korrektség mennyire nem alap dolog. Ahogy az se, hogy őszintén válaszoljanak. Inkább sunnyog mindenki.
10/11 anonim válasza:
Ja és rohadt sok a kamu profil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!