Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáltátok már az ilyen lovaglást?
Annó mi úgy csináltuk, hogy a barátom hanyatt feküdt, én ráültem a farkára, de nem hatolt belém, csak összeért a farkunk, meg a tökeink is. Ezután előre-hátra csúszkáltam, így a farkunk és a zacskónk is simogatta a másikét, nagyon kellemes volt.
Mivel a zacskóm bőre minden ütemnél meghúzta a farkam és a fitymámat is, egyre jobb lett minden csúszásnál. Nem kellett sok, kb. 2 perc után beterítette a tejem a barátom hasát.
Feltételezem, neki is tetszett, azért az ő farka is érezhetett valamit, meg a tökei is mozogtak az "aktus" alatt, így ha nem is annyira, mint én, de biztos élvezte ő is. Nekem plusz élmény volt, hogy egy életerős férfi van alattam, meg ugye a meztelen felsőteste látványa is beindított, plusz egy kicsit "nőnek" is éreztem magam, aki lovagol a barátján.
Ti próbáltatok már ilyent? Tetszett?
Nem próbáltam, mert még szűz vagyok, de hihetetlenül izgatóan hangzik. :P
Ha lesz barátom, és oda jutunk, valószínű, hogy megkérem, próbáljuk majd ki. :3
Remek! Irigykedek... :)
Egyébként amikor 2 hetero fiú egyszerre együtt rakja be egy lányéba, akkor egymás farkától élveznek el!! És élvezik!!...
7: Drukkolok, hogy mielőbb találj valakit, biztos _élvezni_ fogjátok. :o)
8: Én is szeretem az ilyen videókat, látva a két farkat egymásnak feszülni. Ha heterók is ezek a srácok, biztos nem zavarja őket a másik férfi testének érzése sem, talán még segíti is, hogy korábban elsüljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!