Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Ha legális lenne,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Ha legális lenne, akkor összeházasodnátok az aktuális/jövőbeli partnereitekkel?

Figyelt kérdés
Lehetőleg 18 éven felüliek írjanak, férfiak és nők egyaránt! Az eredményeket egy prezentáció keretein belül szeretném majd felhasználni, szóval előre is köszönöm mindenki válaszát! Ha esetleg meg is szeretnétek indokolni, hogy miért/miért nem, csak nyugodtan, de egy szimpla igen/nem is megteszi.
2016. dec. 2. 15:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mi szeretnénk összeházasodni.

Én 25, párom 22.

2016. dec. 2. 16:37
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem. Jelenleg nincs párom, de nem érdekel az esküvő, a lényeg, hogy együtt legyünk.

21/f

2016. dec. 2. 16:50
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

mindenképp

f/24

2016. dec. 2. 17:40
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretnék majd a jövőbeli partneremmel.

Mivel itthon nem lehet, ezért nyilván külföldön.

2016. dec. 2. 18:59
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én se akarok. Külföldön meg főleg nem. Semmi szükségem arra, hogy a francia vagy holland állam elismerje a kapcsolatunkat.
2016. dec. 2. 19:44
 6/15 anonim ***** válasza:
82%

Én 30 vagyok, a párom pedig 24 éves.

5 éve vagyunk együtt.

Nem hinném hogy összeházasodnánk ha lehetne sem (bejegyzett élettársi kapcsolatot sem kötöttünk), ennek oka egyrészt az hogy vidéken élünk, másrészt titkoljuk a melegségünket.

Harmadrészt pedig sose tudni, merre fordul a történelem kereke. A házasság (vagy az élettársi kapcsolat) gyakorlatilag azt jelenti, hogy hivatalos nyoma van annak, hogy valaki meleg. Namost ha egyszer a szélsőjobb kerülne kormányra, nem lenne túl szerencsés, ha "papírom" lenne a melegségemről.

Ettől függetlenül én is azt szeretném, hogy végre engedélyezzék a melegházasságot, hogy minden embert egyforma jogok illessenek meg.

2016. dec. 2. 20:18
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon, ha lenne párom :3
2016. dec. 2. 22:25
 8/15 anonim ***** válasza:
54%

Én nem. Nem értem miért kéne erőltetni egy olyan intézményt ami a férfi-nő kötelékre van kitalálva, és amúgyis csak a pénzlehúzásról, a rokonok ingyen etetéséről meg a giccsről szól.

Ez az egész házasság téma már megint csak arról szól hogy a politikusok egymásnak ugrasszák az embereket, és így szerezzenek befolyást. Persze sok meleg meg jogvédő az orránál se lát tovább és ez fel se tűnik nekik. Közbe hótt fölösleges dolog az egész. A házasság csak egy papír, meg egy estényi giccses majomparádé, semmi több.

24/F

2016. dec. 2. 22:58
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Én igen, mert itt Németországban nem mindegy, melyik kategóriában adózik az ember... És a házastársi kapcsolatban élőknek kevesebb az adó. :D

Najó ezen felül is megtenném, ha a párom is szeretné.

2016. dec. 2. 23:20
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok a házasság híve, de ha úgy alakulna, és Ő szeretné beadnám a derekamat
2016. dec. 3. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!