Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Összejöttem és lefeküdtem egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem és lefeküdtem egy 18 éves fiúval, aki nagyon fiatalnak néz ki. tiszta pedóna érzem magam. Véget kéne vessek az egésznek? 19f

Figyelt kérdés
Szóval, rengeteget L.O.L- oztunk együtt, de már az elején tudtam hogy meleg, és ő is hogy én pedig nyitott. tudtam hogy gyerekes meg minden, de nagyon arranyos fiú és amikor végre találkoztunk, nem bírtunk magunkal. azonban a teste is rohadt gyerekes, nem csak az arca, kb 14 nek ha kinéz a srác... volt hogy a dohányboltban még személyivel sem akarták kiszolgálni, amit megjegyzem jól tettek, miattam abba is hagyta... én jól megnéztem a személyiét és tényleg 18... azonban nagyon pedónak érzem most magam, ő pedig már a "jövőnket" tervezi, annyira beleélte magát az egészbe, mert ez volt neki az első. igazából nekem is... és én is tervezgetnék, de annyira gerekes és félek ha valaki meglát minket együtt még a végén megöl engem , vagy kellemetlen helyzetbe sodor... amúgy most fog ballagni, és valószínüleg egyetemre megy.
2016. nov. 30. 17:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
18? 18!!! Nem értem, miért problémázol.
2016. nov. 30. 18:28
 12/21 A kérdező kommentje:
na még vagyok. nekem van lakásom, ami a saját, apukám rámhagyta mikor meghalt. abban lakom. lehet össze kéne költöznünk , ő benne lenne, csak a szülei nem tudom megengednék e neki. :( de majd ha elkezdi z egetemet akkor már más lesz gondolom, de úgy tudom amg nem végezte el a gimit addig nem számít teljesen nagykorunak, még ha 18 sem.
2016. nov. 30. 18:32
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
18 akkor joggilag nagykorú.
2016. nov. 30. 18:53
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

más örül h összejön valakivel, érdemes lenne megbecsülnöd hogy van vkid.

am meg lehet 1-2 év múlva külsőre "megemberesedik" és nem fog olyan fiatalnak kinézni mint most.

2016. nov. 30. 19:01
 15/21 ricsi59 ***** válasza:
100%
Kinek van kedve lolozni? 😁privát jöhet
2016. nov. 30. 19:13
 16/21 anonim ***** válasza:
79%

Hát te aztán valóban nagy "pedó" vagy, kemény 1 évvel vagy idősebb tőle. :D

Még mindketten gyerekek vagytok, nem hinném hogy ilyen fiatalon jövőt kéne tervezgetni.

2016. nov. 30. 19:14
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj már, semmi kivetnivaló nincs ebben! 14 év a belegyezési korhatár, e fölött sem jogilag, sem orvosilag nem pedofília, pláne hogy te is csak 19 vagy. Örülj inkább hogy kifogtál egy ilyen aranyos srácot :) Én 27 vagyok, de én se utasítanék vissza egy ilyet :) Az meg ne érdekeljen hogy más mit gondol. Jó, Magyarország nem a tolerancia bajnoka, de azért nem is Uganda, itt senki nem fog megölni ezért, ilyentől ne félj. Ha szeretitek egymást, akkor más úgyse számít. Sok boldogságot! :)
2016. nov. 30. 23:18
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Az összekötözést jegeld! Egyébként meg inkább élvezd ki, hogy ilyen fiúval hozott össze az élet. Ha szereted, a soraidat olvasva nagyon is, akkor csak szeresd és ne az érettségével foglalkozz!
2016. dec. 1. 00:07
 19/21 anonim ***** válasza:
94%
Húzz vissza mostmár kockulni! Lol bf4, minecraft, lego star wars stb..
2016. dec. 1. 16:14
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva, szemétség valakit ilyesmi miastt dobni, de meg tudom érteni. Nekem is volt egy exem, aki velem egykorú volt (mindketten 20 évesek voltunk) de ő ha 14-nek kinézett, már sokat mondtam. Monjduk a szakításunknak nem ez volt az oka, de mivel volt ilyen párom, sejtem, hogy néha irritál. Legalábbis, engem is zavart, pl. amikor elmentünk egy baráti társaságba és mindenki olyan csúnyán nézett rám, hogy megrontottam egy kamaszt, holott fél évvel idősebb volt nálam...
2016. dec. 5. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!