Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Valaki más az én helyztemben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki más az én helyztemben?

Figyelt kérdés
Szóval történetesen zsidó vagyok és meleg is. Sajnos a kettő eggyütt az embereknek nagyon sok. Más az én helyzetemben vagy csak hasznos tippek?

2016. nov. 28. 22:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én biszex vagyok és jelenleg lánnyal vagyok párkapcsolatban,szóval össze nem jönnék veled :D De amúgy bejönnek a zsidó pasik és a zsidó csajok is. Kinek "sok" a "kettő együtt"? Akinek valamelyikkel is problémája van azzal eleve minek állsz szóba ? Egyikről sem tehetsz.

22/F

2016. nov. 28. 23:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát... javaslom keress egy fekete bőrű muszlim transzi csajt magadnak!;D

Nojó, ízléstelen poénok over, nézzük komolyabban a kérdést!

Egyrészt... hülye kérdés, de mennyire vagy zsidó? Mármint származásod alapján mondod, vagy vallásilag is kipás-pajeszos fazon vagy? (Ha utóbbi, hogy kezeli a közösséged a homoszexualitásodat?)

Egyébként meg.... nincs mit tenni, tűrj. Manapság rájár a rúd a....hm.. mindenkire, aki valamiben is eltér az átlagtól.

Amit tudsz tenni, az a példamutatás. Menj szembe az előítéletekkel, vagyis.. ne sétálj tangában az Andrássy úton.. ez gondolom nem lesz nehéz... meg... nem tudom, a rasszistákat meg a homofóbokat úgysem lehet meggyőzni.. A lényeg, hogy ne viselkedj úgy, ahogy azt ők gondolják, és akkor nem találnak rajtad fogást!:)

2016. nov. 28. 23:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
És kérdezik a partnereid a származásodat, vagy hol okoz ez gondot?
2016. nov. 28. 23:22
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
Akkó neked Viva Kristóf kell. Épp nemrég írták hogy elvált a férjétől. D
2016. nov. 28. 23:48
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a válaszokat, utolsónak üzenem na jó ez jó vicc :).

Csak származásilag vagyok egyébként nem.

Sajnos már többször is lettem kiközösítve, csak mert ilyennek születtem.

2016. nov. 28. 23:57
 6/11 anonim ***** válasza:
98%
De hol kérdezik, hogy milyennek születtél? Nekem még sose kellett számot adnom a származásomról, ezért kétlem, hogy téged bárhonnan kiközösítettek volna emiatt.
2016. nov. 28. 23:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Én egy Zsidó iskolába jelentkeztem, ahová a tanulmányi átlagom miatt nem vettek föl, a mostaniban a tanárok szétpletykálták...
2016. nov. 29. 00:03
 8/11 A kérdező kommentje:
Jelentettem, a hozzászólást, köszönöm a kiállást.
2016. nov. 29. 00:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csaknem találtad meg eddig az igazit. Én is meleg vagyok,és szeretnél egyszer egy zsidó sráccal járni. Egyrészt a körülmetéltség miatt, másrészt megismerni a szokásokat. Szóval ne keseredj el, meg fogod még találni az igaz szerelmet,csak küzdelmes odáid az út.
2016. nov. 29. 06:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi a baj. Nekem bejönnek a zsidó pasik is.
2016. nov. 29. 08:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!