Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdekelne hogy egy fiu szopik jobban vagy egy lány és szertném kiprobálni mijen érzés ha egy srác dudlizik hol tudom megvalositanni?
Figyelt kérdés
2016. nov. 22. 23:09
1/12 anonim válasza:
Próbáld ki mindkettővel,majd megtudod.
2/12 anonim válasza:
Függ az embertől, hogattól, hogy te hogy állsz hozzá.
És *milyen
4/12 A kérdező kommentje:
Oké mikor szopizol le...
2016. nov. 23. 06:42
5/12 anonim válasza:
A Férfiak jobban szopnak hisz ki tudna jobban mi kell egy férfinak mint egy masik férfi
6/12 anonim válasza:
én is szívesen leszoplak akár női ruhában/fehérneműben is 26/f
7/12 anonim válasza:
A fiúk sokkal jobban szopnak a lányok nem jól csinálják nem jol tudják izgatni a makkot sem van hogy kicsit kellemetlen is .a fiúk nagyon jol csinálják olyanok mint egy szipantyú megfejik a péniszt :D
8/12 anonim válasza:
Én próbáltam már mindkettővel.
Mondhatom teljesen megoszlik. Van aki jobb van aki rosszabb.
Például szopattam kb 2 éve rendszeresen egy 18-20 körüli srácot, hát apám azt a szájmunkát meg mindent, az valami csúcs, még remegtem is az élvezettől.
Volt barátnőm épp akkor is, csinos kis dög volt, a szex is király volt vele meg minden,de szopni az valahogy nem ment neki.
De hasonló példáim is van jópár.... A fiú rosszul csinálta, a csaj meg jól, stb.
Én nem igazán tudom eldönteni.
A lényeg szerintem az, hogy csak szopjon,mert imádom.
28/F
9/12 anonim válasza:
Utolsó,én olyan jól csinálnám neked,hogy szanaszét élveznél ;) :P
10/12 anonim válasza:
Hármas vagyok, írj(atok) és megbeszéljük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!