Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha szűk a lyukam akkor nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szűk a lyukam akkor nem fogom élvezni a szexet?

Figyelt kérdés
2016. nov. 19. 18:50
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
de h nem fogod minden frenky lesz :D ha akarod én kiprobálom veled :D
2016. nov. 19. 18:51
 2/10 anonim ***** válasza:
2%

Szexuális izgalom hatására a hüvely kitágul (és meg is nyúlik). Az, hogy ki mennyire szűk alapállapotában, illetve milyen mértékben és mennyire könnyen/nehezen tágul, már adottság kérdése. De a hüvely alapvetően rugalmas.

Ha nincs valamilyen testi akadály (pl. vaginizmus, ami a hüvelyizmok görcsös összerándulását jelenti) vagy lelki probléma (pl. nem tudod kellően elengedni magad, van benned valami gátlás), akkor nem lesz semmi gond. Megfelelő partnerrel, türelemmel, fokozatos izgatással (az ujjazás egyre több ujjal pont a hüvely tágulékonyságát segíti elő) hidd el, nem leszel ennyire szűk, simán élvezni fogod a szexet :)

2016. nov. 19. 18:59
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
de melyik lyukadd??? xd
2016. nov. 19. 19:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Na basszus... :D 2-es vagyok, nem figyeltem a kategóriát, sorry! :D

Akkor a meleg verzió: mindenkinek szűk a segglyuka, ez teljesen normális meg természetes dolog, és hidd el, simán élvezik az emberek a szexet. Ugyanúgy érvényes itt is a megfelelő, figyelmes partner, a fokozatosság, plusz a megfelelő síkosítás!

2016. nov. 19. 19:04
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Mivel homoszexualitás kategóriába van ezért valószínűleg férfi a kérdező és az ánuszára gondolt észlények... Bár a kérdező sem sokkal okosabb mivel ha tanult volna biológiát vagy lenne némi józan paraszti esze tudná, hogy ha nem zárnának szűkre odalent az izmai akkor pelenkát kéne hordania...
2016. nov. 19. 19:04
 6/10 anonim ***** válasza:
78%
Szanaszét fogsz szakadni.:D
2016. nov. 19. 19:09
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
Te nem, de aki majd átfarkal, az fogja élvezni.
2016. nov. 19. 19:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
hát ööö nem tudom a segglyuka normál esetben mindenkinek szűk. és tágulni is tud
2016. nov. 19. 20:04
 9/10 anonim válasza:
100%
én mindig élvezem:)
2016. nov. 20. 13:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Majd kitágul az. Aktusnál meg használj síkosítót. És nem egyből behatolással kezdjétek, ennyi.
2016. nov. 20. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!